Windows 7 Starter Windows 10 Bildirimi

ceteris90

Megapat
Katılım
20 Şubat 2014
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ögrenci
Evdeki bilgisayarın birinde Win 7 Starter yüklü kendi bilgisayarımda ise Win 7 Home var. Bende Win 10'u alın diye uyarı çıkıyor ama diğer bilgisayarda çıkmıyor. Win 7 starter'dan kurtulmak istiyorum ama bilgisayar kaldırır mı orası bilemiyorum.

Özellikleri:
  • İntel Pentium P6200 işlemci
  • 2 gb DDR3 ram
  • 1 gb ekran kartı
  • 250 gb harddisk
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Windows 7 Starter'a o bildirim gelmez. Bilgisayarınız 32 bit sistemleri kaldırır. Öğrenci iseniz Dreamspark'tan orijinal Windows 8.1 indirebilirsiniz.
 
Yanlış bilgilendirme yapmayın Windows 7 Starter da Windows 10 Home Edition'a güncellenecek. Sırf bu yüzden lisanslı Windows 7 Starter'i bilgisayarıma kurdum ve rezervasyon gelmiş durumda 29 Temmuz gününü bekliyorum :)

e
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim evdeki minibookta da Windows 7 Starter var, bana gelmedi rezervasyon. Hem mağazada felan satılmıyor Starter sürümü, siz nerden buldunuz?
 
Bilgisayarım yaklaşık 4-5 senelik aldığımda orijinal Windows 7 Starter ile gelmişti ve kasanın yanında da ürün anahtarı yazıyor. Onu girerek sıfırdan kurulum yaptım 3-4 hafta önce.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı