Windows 7 Starter Windows 10 Bildirimi

ceteris90

Megapat
Daha fazla  
Meslek
ögrenci
Evdeki bilgisayarın birinde Win 7 Starter yüklü kendi bilgisayarımda ise Win 7 Home var. Bende Win 10'u alın diye uyarı çıkıyor ama diğer bilgisayarda çıkmıyor. Win 7 starter'dan kurtulmak istiyorum ama bilgisayar kaldırır mı orası bilemiyorum.

Özellikleri:
  • İntel Pentium P6200 işlemci
  • 2 gb DDR3 ram
  • 1 gb ekran kartı
  • 250 gb harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Windows 7 Starter'a o bildirim gelmez. Bilgisayarınız 32 bit sistemleri kaldırır. Öğrenci iseniz Dreamspark'tan orijinal Windows 8.1 indirebilirsiniz.

Evet öğrenciyim. Peki kasar mı acaba Win 8'de ?

Eyvallah teşekkür ettim.

Yanlış bilgilendirme yapmayın Windows 7 Starter da Windows 10 Home Edition'a güncellenecek. Sırf bu yüzden lisanslı Windows 7 Starter'i bilgisayarıma kurdum ve rezervasyon gelmiş durumda 29 Temmuz gününü bekliyorum

e

Benim evdeki minibookta da Windows 7 Starter var, bana gelmedi rezervasyon. Hem mağazada felan satılmıyor Starter sürümü, siz nerden buldunuz?

Bilgisayarım yaklaşık 4-5 senelik aldığımda orijinal Windows 7 Starter ile gelmişti ve kasanın yanında da ürün anahtarı yazıyor. Onu girerek sıfırdan kurulum yaptım 3-4 hafta önce.

Windows 7 starter bizde de var ve Windows 10 güncelleme bildirimi mevcut. Yanlış bilgi vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…