A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Recep Baltaş dedi: Hayır, silip yüklediğini söyledin. Bunu yap, olmazsa bağlanıp bakarım. Merak etme, konuları okumadan cevap yazmam ben Genişletmek için tıkla... Dediklerini uyguladım ama olmadı.
Recep Baltaş dedi: Hayır, silip yüklediğini söyledin. Bunu yap, olmazsa bağlanıp bakarım. Merak etme, konuları okumadan cevap yazmam ben Genişletmek için tıkla... Dediklerini uyguladım ama olmadı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2021 #2 Konu sahibi siz değilsiniz. Konu sahibi Windows 10 kullanıyor. 7 kullananlara desteğimiz bitti.
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Konu sahibi siz değilsiniz. Konu sahibi Windows 10 kullanıyor. 7 kullananlara desteğimiz bitti. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı hata oluyor ve bende aynı konuyu açsam Windows 7 kullanıyorum ve desteği bitti diye yardımcı olmayacak mısınız?
Recep Baltaş dedi: Konu sahibi siz değilsiniz. Konu sahibi Windows 10 kullanıyor. 7 kullananlara desteğimiz bitti. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı hata oluyor ve bende aynı konuyu açsam Windows 7 kullanıyorum ve desteği bitti diye yardımcı olmayacak mısınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2021 #4 Ben olmayacağım, başkaları olabilir. Microsoft'un bile desteği kestiği bir işletim sistemine ben destek vermiyorum.
Ben olmayacağım, başkaları olabilir. Microsoft'un bile desteği kestiği bir işletim sistemine ben destek vermiyorum.
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Ben olmayacağım, başkaları olabilir. Microsoft'un bile desteği kestiği bir işletim sistemine ben destek vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Windows 10 desteklemiyor mecburen Windows 7 kullanıyorum.
Recep Baltaş dedi: Ben olmayacağım, başkaları olabilir. Microsoft'un bile desteği kestiği bir işletim sistemine ben destek vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Windows 10 desteklemiyor mecburen Windows 7 kullanıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2021 #6 8.1 kaldırıyor mu?
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #7 Recep Baltaş dedi: 8.1 kaldırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kaldırıyor ama çok donuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2021 #8 Güncelleştirme bitene kadar hepsini yap, sorun devam ederse konunu öne çıkarabilirsin. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Güncelleştirme bitene kadar hepsini yap, sorun devam ederse konunu öne çıkarabilirsin. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #9 Recep Baltaş dedi: Güncelleştirme bitene kadar hepsini yap, sorun devam ederse konunu öne çıkarabilirsin. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam tessekür ederim.
Recep Baltaş dedi: Güncelleştirme bitene kadar hepsini yap, sorun devam ederse konunu öne çıkarabilirsin. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam tessekür ederim.