Windows 7 style builder nasıl kullanılır?

Efeko09

Picopat
Büyük ihitmalle yazan çıkmayacak ama yine de soruyorum görev çubuğumu uzun süredir şeffaf hale getirmeye çalışıyorum(Windows 7 kullanıcısıyım)devian art adlı bir sitede tema buldum ama linkler bozuktu bende araştırırken Windows 7 style builder adlı bir program buldum şimdi bununla görev çubuğumu şeffaf hale getirebilirim fakat programı kullanmayı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
UXThemePatcher gibi üçüncü parti tema uygulamaları kullanarak önce sistemdeki tema dosyalarını değiştirmeniz gerekli, ardından verilen tema dosyalarını ilgili klasöre atarak uygulayabilirsiniz. Konuda belirtilen tema patch aracı ne ise onu kullanın sorun olmasın.

Hocam biraz daha anlayabileceğim şekilde anlatır mısınız pek bir bilgim yok bu konularda.

Hocam biraz daha anlayabileceğim şekilde anlatır mısınız pek bir bilgim yok bu konularda.
Ben de çok uzun zaman önce kullandım tam hatırlamıyorum ama, konuyu inceledim UXThemePatcher kullanabilirsiniz. İnternete UXThemePatcher yazıp güvenilir bir kaynaktan indirin, kullanımı ile ilgili videolar var, zaten birkaç butonda Patch yazıyor ona basacaksınız. Sonra sistemi yeniden başlatıp indirdiğiniz temayı C:\Windows\Resources\Themes içerisine atıp "Kişiselleştir" üzerinden seçeceksiniz. Bu kadar.

Bu şekilde görev çubuğunu tamamen şeffaf hale getirebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…