Windows 7 sürücüleri güncelleme

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
WMerhaba, arkadaşlar bilgisayarıma Windows 7 kurdum ancak formattan sonra hangi Driver'ları kuracağımı bilmiyorum. Bunun için en güvenilir Driver yükleme programı hangisidir ya da bir liste gibi hangi Driver'larımı yüklemem gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Driver Boost programı ile güncellemeleri rahatlıkla bulup günceleyebilirsin fakat önermiyorum yanlış Driver eski Driver kurabiliyor arada hem de ücretli uygulama bedava sürümünde kısıtlı Driverlar yükleniyor.

Kesinlikle driver yükleme, güncelleme programları kullanmayın. Yanlış driver kurup mavi ekran hatalarına neden olabiliyor.

Anakart sürücüleriniz için anakartınızın sitesine gidin, ekran kartını da aynı şekilde sitesinden kurabilirsiniz.

Aygıt yöneticisinden yüklü olmayan sürücüleriniz görebilirsiniz.

Driver Booster tarzı programlar virüsten farksız. Anakartın ve ekran kartının modelini sitelerinde aratıp sürücüleri tek tek kurman lazım.

Driver Booster tarzı programlar virüsten farksız. Anakartın ve ekran kartının modelini sitelerinde aratıp sürücüleri tek tek kurman lazım.

Doğrudur fakat benim gibi Driver cahili bir insana zamanında çok yardımcı olmuştur fakat başka şekilde yapabiliyorsak açıklarsanız seviniriz.

Doğrudur fakat benim gibi Driver cahili bir insana zamanında çok yardımcı olmuştur fakat başka şekilde yapabiliyorsak açıklarsanız seviniriz.

Aynen öyle bende Driver bulup yükleme konusunda biraz kötüyüm.

Teşekkür ederim cevabın için mecburen tek tek halledeceğim gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…