furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 538 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #11 Kamil24 dedi: Farkı mesela starterde Aero effektleri yok ve Media Center'de yok o yüzden sanki XP'nin biraz üst sürümünü kullanıyormuş gibi olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler o zaman kurarsam Home Premium kurarım Tamamdır hocam kuracağım zaman bir kez daha göz gezdiririm Hocam direk prfoessional kuruyorum bilginize Son düzenleme: 7 Nisan 2025
Kamil24 dedi: Farkı mesela starterde Aero effektleri yok ve Media Center'de yok o yüzden sanki XP'nin biraz üst sürümünü kullanıyormuş gibi olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler o zaman kurarsam Home Premium kurarım Tamamdır hocam kuracağım zaman bir kez daha göz gezdiririm Hocam direk prfoessional kuruyorum bilginize
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #12 furyzstko dedi: Tamamdır hocam teşekkürler o zaman kurarsam Home Premium kurarım. Tamamdır hocam kuracağım zaman bir kez daha göz gezdiririm. Hocam direk prfoessional kuruyorum bilginize. Genişletmek için tıkla... Kurun hocam daha sağlıklı olur.
furyzstko dedi: Tamamdır hocam teşekkürler o zaman kurarsam Home Premium kurarım. Tamamdır hocam kuracağım zaman bir kez daha göz gezdiririm. Hocam direk prfoessional kuruyorum bilginize. Genişletmek için tıkla... Kurun hocam daha sağlıklı olur.