Windows 7 tarzı Aero teması nasıl yapılabilir?

ilkepoyrazkrt1

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu Aero tarzı baloncuklu ve parlayan temaların hastasıyım. Windows 7 teması huzur uyandırıyor bana. Logoların, Windows Gezgini'nin, görev çubuğunun Windows 7 gibi görünmesini istiyorum. Ayrıca bilgisayar performansından ödün vermemek istiyorum. Ve ücretsiz olsun. Tamamı Windows 7 gibi olmasın, Windows 10 ile çarpıtılması gibi olsun. Şu tarz olsa çok iyi olur.

Şu tarz olsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bunu yapan programlar var ama performansı etkilemesin istiyorsan doğrudan Windows 7 teması indirmen lazım. Ancak temalar sadece sistem için görünümü özelleştiriyor (pencerelerin çerçeveleri gibi) o yüzden görev çubuğu ve başlat menüsü gibi şeyler için üçüncü taraf yazılım şart.

Eğer eklediysen herhangi bir resim gözükmüyor bu arada.

ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez

ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez
Net olarak neyi yapmak istediğinizi pek anlamadım ama isterseniz şunu izleyin aşamalı şekilde yapıyor istemediklerinizi yapmazsınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence ilk baştaki tema ayarlaması (1:20) yeterli. Ek olarak DWM blur efekti fena olmaz.

Ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter Windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez

Windows reseurces klasorundeki temalar degiştirilebilir muhtemelen

Elbette ama bazı şeyler patching istiyor. UxTheme o konuda iyi ama Explorer bir tık yavaş olabilir.

W 10/11 de sadece reseurces te degiştirince sıkıntı cıkarmıyor.
W7 dediginiz olabilir

W 10/11 de sadece reseurces te degiştirince sıkıntı cıkarmıyor.
W7 dediginiz olabilir
Bazı şeyler .theme dosyasında bulunmasına rağmen değişmiyor (Pencere butonları gibi) isterseniz msstyleEditor ile bir deneyin. Genelde ek bir müdahale gerekir.

Elbette ama bazı şeyler patching istiyor. UxTheme o konuda iyi ama explorer bir tık yavaş olabilir.
ux theme çalışmadı bende ayrıca şu tip çok hoşuma gitti

Bazı şeyler .theme dosyasında bulunmasına rağmen değişmiyor (Pencere butonları gibi) isterseniz msstyleEditor ile bir deneyin. Genelde ek bir müdahale gerekir.
simgeleri nasıl yaparım

Dosya Ekleri

• windows_10___year_2010_edition_by_mondyspartan_dgtetrb-pre.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…