Ben bu Aero tarzı baloncuklu ve parlayan temaların hastasıyım. Windows 7 teması huzur uyandırıyor bana. Logoların, Windows Gezgini'nin, görev çubuğunun Windows 7 gibi görünmesini istiyorum. Ayrıca bilgisayar performansından ödün vermemek istiyorum. Ve ücretsiz olsun. Tamamı Windows 7 gibi olmasın, Windows 10 ile çarpıtılması gibi olsun. Şu tarz olsa çok iyi olur.
Normalde bunu yapan programlar var ama performansı etkilemesin istiyorsan doğrudan Windows 7 teması indirmen lazım. Ancak temalar sadece sistem için görünümü özelleştiriyor (pencerelerin çerçeveleri gibi) o yüzden görev çubuğu ve başlat menüsü gibi şeyler için üçüncü taraf yazılım şart.
Eğer eklediysen herhangi bir resim gözükmüyor bu arada.
Normalde bunu yapan programlar var ama performansı etkilemesin istiyorsan doğrudan Windows 7 teması indirmen lazım. Ancak temalar sadece sistem için görünümü özelleştiriyor (pencerelerin çerçeveleri gibi) o yüzden görev çubuğu ve başlat menüsü gibi şeyler için üçüncü taraf yazılım şart.
Eğer eklediysen herhangi bir resim gözükmüyor bu arada.
ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez
ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez
Ben tek sadece tema istiyorum. Yani görev çubuğu ve başlat menüsüne gerek yok sadece aeroglass tip olsun yeter Windows 7 tasarım sitilinde görev çubuğu olsun şu tip olsa tadından yenmez
Bazı şeyler .theme dosyasında bulunmasına rağmen değişmiyor (Pencere butonları gibi) isterseniz msstyleEditor ile bir deneyin. Genelde ek bir müdahale gerekir.
Bazı şeyler .theme dosyasında bulunmasına rağmen değişmiyor (Pencere butonları gibi) isterseniz msstyleEditor ile bir deneyin. Genelde ek bir müdahale gerekir.