Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2013 #1 Windows 7 kullanıcısıyım. Masaüstünde sağ tık>kişiselleştir'e tıkladığımda temaları görebiliyorum fakat aktifleştiremiyorum. Bilgisayara yüklediğim 1 tane özel tema var, onunla ayarları bozmuş olabilir miyim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2013
Windows 7 kullanıcısıyım. Masaüstünde sağ tık>kişiselleştir'e tıkladığımda temaları görebiliyorum fakat aktifleştiremiyorum. Bilgisayara yüklediğim 1 tane özel tema var, onunla ayarları bozmuş olabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Temmuz 2013 #2 İşletim sisteminiz etkinleştirlmemişse ya da Home Basic gibi bir sürüm kullanıyorsanız bu sorun olabilir.
İşletim sisteminiz etkinleştirlmemişse ya da Home Basic gibi bir sürüm kullanıyorsanız bu sorun olabilir.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2013 #3 Bilgisayarı ilk aldığımda home premiumdu, sonra ultimate yükselttim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Temmuz 2013 #4 Windows 8'e geçin.