Windows 7 tüm güncellemeleri içeren güvenilir ISO dosyası

Kany

Zeptopat
Daha fazla  
Windows 7 için tüm güncellemeleri içeren güvenilir bir ISO dosyası var mı?

Bende güncellemesi açık olan VMware'de kullandığım Windows 7 Ultimate 32 bit var link atabilirim

(Dili İngilizce)

Değerli hocam Windows 7 mi kaldı artık? Windows ME'ye geçin rahat edin. Şaka bir tarafa Windows ISO dosyalarını kendi sitesinde sunuyor. Başka herhangi bir kaynağa güvenmeyin.
Windows 10'da 'kilitleniyor' sorunu yaşamasam kalacağım.

Bende 176 güncelleme entegre edilmiş 64 bit Ultimate ISO dosyası var. Kendim hazırladım. İsterseniz yükleyebilirim. Dil Türkçe.

Microsoft'un sunduğu kaynaklar dışında indirilen hiçbir ISO dosyasına güvenemeyiz. Biraz uğraştırıcı olmakla beraber size bir yöntem tavsiye edebilirim.
  1. Bu aracı kullanarak orjinal ISO dosyasını edinin.
  2. Windows 7'nin bütün güncellemelerini içeren bir arşiv bulun. (Bu konuda kendinizin güvendiği bir adrese başvurun.)
  3. İndirdiğiniz arşivi ntLite programının yardımıyla orjinal ISO dosyasına entegre edip tüm güncellemeleri içeren bir ISO dosyası oluşturabilirsiniz.

Değerli hocam Windows 7 mi kaldı artık? Windows ME'ye geçin rahat edin. Şaka bir tarafa Windows ISO dosyalarını kendi sitesinde sunuyor. Başka herhangi bir kaynağa güvenmeyin.
Çok güzeller bir konuya değinmişsiniz sevgili ustam.
Özellikle söz konusu işletim sistemi ise mutlaka güvenli kaynak gerekiyor. O da tabii ki bunu işi yapan Microsoft.
Sevgilerimle.

Hocam şöyle bir ISO dosyam var VirtualBox'ta kullanıyorum şu an hatta Windows 7'den yazıyorum link atabilirim dili İngilizce güncellemeleri açık.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    526,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…