Windows 7 Türkçe nasıl indirilir?

adanlı cabbar

Centipat
Daha fazla  
RAM
4gb 64KiB BIOS
Ekran kartı
1 tane ekran kartım var markası amd
Anakart
Toplama
İşlemci
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor
Windows 7 Microsoft'un sitesinden indirip ISO dosyasını yazdırıp format atarsak programlar alan açılıyormuş doğru mu? O yüzden Windows 7 august mu ne vardı ben onu kullanıyorum ama sadece ingilizcesi var sistemime nasıl Windows 7 Türkçe indireceğim.

Windows 7 isosunu Microsoft'un sitesinden indirilsek hiç bir program açılmıyomuş doğrumu.

Windows 7 ISO'sunu Microsoft'un sitesinden indirilsek hiçbir program açılmıyormuş doğru mu?

Microsoft'un sitesinden Windows 7'yi indiremezsin desteği kesildi çünkü. O inen ISO dosyası direkt Windows 7 ISO dosyası değil, başka bir şey veya güncelleme dosyası falan olabilir. Eğer buradan bahsediyorsan tabii.

Bundan bahsediyordum.

Windows 7'yi o dosyayla kuramazsın. Buradan orijinal Türkçe ISO dosyasını indirip USB belleğe Rufus ile ISO dosyasını yazdırıp kurabilirsin.

ISO:

Rufus:

Microsoft"un sitesindeki iso dosyasını yazdırsam ne olurm

Microsoft'un sitesindeki ISO dosyasını yazdırsam ne olur?

Windows 7'nin desteği normal kullanıcılara kesildi. Bu yüzden Microsoft'un sitesinden direkt Windows 7'yi indiremezsin. Güncelleme dosyalarını indirirsin. Linkteki şey ise Windows 7 ISO dosyası değil, Windows 7'nin güncelleme dosyası muhtemelen.

Peki senin verdiğin linkten indirsem bi sorun normal Windows 7 kurulumundan bir farkı varmı normal Windows gibi kullanabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…