Windows 7 UEFI Olarak Kurulur mu?

uysal

Megapat
Eğer bilgisayar UEFI destekliyorsa windows 7, UEFI olarak kurulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 nin UEFI desteği yok. Ayrıca forumda Windows 7 ye destek verilmiyor.

Windows 7 64 Bit UEFİ desteği var.
Yalnız Windows 7 desteğimiz yoktur. Windows 8.1 veya yayınlanmasına az kaldı Windows 10 kurun.

Windows 8.1 kurmanı öneririm. Windows 7 desteği bile bitti artık. Güncel sistemleri kullanmak daha yararlıdır.

Orjinal ISO dosyası olarak görmedim. Ancak piyasada UEFI destekli Windows 7'ler var. Biraz Doğan görünümlü Şahin misali yani

Windows 7'ye destek bitti falan deniyor sürekli burada, iyi hoş. Ancak Microsoft daha bitti demeden bitmez arkadaşlar (genişletilmiş destek de bitti diyene kadar). Günümüzün XP'si halini alacaktır. Uzun süre daha kullanılmaya devam edecektir. Sonuçta herkes her zaman son teknolojiye sahip olamayabilir. Eski bilgisayar kullanmak zorunda olanlar ya da benim gibi "driver" sıkıntısı çekenler olabilir. Şayet laptopum da bitmek tükenmek bilmeyen ses sürücüsü problemleri yaşamıştım Windows 8.1 yüklediğimde ki Win10 yüklediğimde başıma neler gelecek Allah kerim. Velhasıl Technopat Sosyal olarak desteği kesmek için erken davrandığınızı düşünüyorum ama tabi ki kararınıza saygım sonsuz. Neyse, konu dağılmasın.

Sonuç olarak UEFI olarak yüklenebilen ISO'lar piyasada geziyor. Yükleyip yüklememe kararıysa tabi ki size kalmış. Ben yüklemedim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…