4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Nisan 2020 #1 Başlıkta yazdıgım gibi güncel Windows 7 UEFI uyumlu nasıl bulabilirim? Microsoft desteği çekti.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #2 UEFI olmak zorunda mı? Legacy de kurabilirsiniz.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Nisan 2020 #3 HABAR dedi: UEFI olmak zorunda mı? Legacy de kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS UEFI olarak kuruyor legacy'i denemedim onu nereden bulabilirim?
HABAR dedi: UEFI olmak zorunda mı? Legacy de kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS UEFI olarak kuruyor legacy'i denemedim onu nereden bulabilirim?
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #4 MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Link de vereyim: https://drive.google.com/file/d/1ZpdWbKqfcKmtL-fN-UXBHH_ulVEjp60P/view Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Link de vereyim: https://drive.google.com/file/d/1ZpdWbKqfcKmtL-fN-UXBHH_ulVEjp60P/view
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Nisan 2020 #5 āshǐdé yuánzhēn dedi: MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası nereden bulacağım? Micrasoft çekti fişi.
āshǐdé yuánzhēn dedi: MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası nereden bulacağım? Micrasoft çekti fişi.
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #6 Düzenledim mesajı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Nisan 2020 #7 64 Bit sürümü zaten UEFI destekli olması lazım ama Windows 10 desteklemeyen sistemde 7 yerine 8.1 önerebilirim. Windows 7 için destek bitti.
64 Bit sürümü zaten UEFI destekli olması lazım ama Windows 10 desteklemeyen sistemde 7 yerine 8.1 önerebilirim. Windows 7 için destek bitti.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Nisan 2020 #8 āshǐdé yuánzhēn dedi: MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Link de vereyim: https://drive.google.com/file/d/1ZpdWbKqfcKmtL-fN-UXBHH_ulVEjp60P/view Genişletmek için tıkla... teşekkürler kurdum pc ye oh be kurtuldum windows 10 dan ram düşmanı windows 10 bişey sorucam açılış yazısı nedense ingilizce
āshǐdé yuánzhēn dedi: MSDN ISO'ların hepsi BIOS modu UEFI ise UEFI, Legacy ise Legacy olarak kurulacaktır. Kafanızı yormayın. Link de vereyim: https://drive.google.com/file/d/1ZpdWbKqfcKmtL-fN-UXBHH_ulVEjp60P/view Genişletmek için tıkla... teşekkürler kurdum pc ye oh be kurtuldum windows 10 dan ram düşmanı windows 10 bişey sorucam açılış yazısı nedense ingilizce
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 7 Haziran 2022 #9 4K KESİTLER dedi: Başlıkta yazdıgım gibi güncel Windows 7 UEFI uyumlu nasıl bulabilirim? Microsoft desteği çekti. Genişletmek için tıkla... İnternetten Windows 7 iso dosyasını indirdikten sonra USB'ye yazmak için Rufus'u açın ve GPT'yi seçin. UEFI bir iso bulamazsınız ama UEFI bir Windows 7 kurulum diski hazırlayabilirsiniz.
4K KESİTLER dedi: Başlıkta yazdıgım gibi güncel Windows 7 UEFI uyumlu nasıl bulabilirim? Microsoft desteği çekti. Genişletmek için tıkla... İnternetten Windows 7 iso dosyasını indirdikten sonra USB'ye yazmak için Rufus'u açın ve GPT'yi seçin. UEFI bir iso bulamazsınız ama UEFI bir Windows 7 kurulum diski hazırlayabilirsiniz.