İşte stokçuluğun faydalarından biriVar kardeşim al kendi elimle entegreledim sadece intel için geçerlidir. MSDN sürümüdür ilk ve orjinal halidir. MEGA
Harikasın kardeşim.Var kardeşim al kendi elimle entegreledim sadece intel için geçerlidir. MSDN sürümüdür ilk ve orjinal halidir. MEGA
Hep merak ettim, çalışmazdan kastınız tam olarak nedir ? Yani performanslı çalışmaz mı, yoksa hiç kullanılamayacak düzeyde mi demek istediniz?Modern sistemlerde Windows 7 çalışmaz. Ama ben ne desem boş. Kendiniz biraz cebelleşin er ya da geç doğru yola geleceksiniz
Hep merak ettim, çalışmazdan kastınız tam olarak nedir ? Yani performanslı çalışmaz mı, yoksa hiç kullanılamayacak düzeyde mi demek istediniz?
Çünkü ben Ryzen tabanlı SSD kullandığım yeni çipsete sahip bir sisteme Windows 7 Ultimate kurmuştum ve sorunsuzca çalışmıştı. O nedenle soruyorum.
Şimdi Windows'da zibilyon tane yazılım ve oyun var. Biri çalışıyor diye, sistemin tamamen çalıştığını söyleyemeyiz. Modern sistemler artık Windows 7 ve öncesini desteklemiyor. Ne demek "desteklememek" yeni piyasaya sürülmüş yazılım ve oyunlarda Windows 7 optimizasyonu ile uğraşmayacaklar. Siz modern sistem üzerine kurulmuş WIN10 ile oyunda 50 FPS alırken aynı şartlarda WIN7 ile 30 FPS alabilirsiniz. Bazende kurulum aşamasında ilerlenmez. Sürekli hatalar verir. %1'de vesaire donar. Flaşı okumaz. Siz temiz bir sürüm bulmuşsunuz galiba ondan rahat kurmuşsunuz. Ama sistemin tam anlamıyla iyi çalıştığını kesinlikle söyleyemezsiniz.
Driver olmayıncaModern sistemlerde Windows 7 çalışmaz. Ama ben ne desem boş. Kendiniz biraz cebelleşin er ya da geç doğru yola geleceksiniz