Açıkçası son cümleniz yanlış. Deneme sürümü kurmuştum ve tam anlamıyla iyi çalışıyordu. Güncel oyunlardan kastınız son 1 ayda çıkan oyunlarsa açıkçası onlara ayıracak bütçem olmadığı için kütüphanemdeki bazı oyunlarda deneme fırsatı buldum ve R6S gibi oyunlar. Windows 10 ile arasında en fazla 1-2 FPS fark var. Dediğiniz gibi 20FPS birden düşüş yok.
Flash okumama gibi şeyler de olmadı. Zaten neden olsun ki, yıllar boyu okuduğu flaşı yeni sürüm çıktı diye mi okumamaya başlayacak? Windows 10'dan 8'den önce ne kullanıyorduk sanki
Kurulum aşamasına bir şey diyemem, hata verebilen yazılımlar olabilir çok geniş bir listede denemedim.
Ama genel olarak Windows 7 hala tam anlamıyla iyi çalışan bir sistem bana göre. Şahsen dizüstü bilgisayarımda 5400RPM harddisk var ve Windows 10 kurulu. O kadar yavaş o kadar rezalet çalışıyor ki anlatamam. Aynı sisteme Windows 7 yüklesem, fırtına gibi uçar eminim. Çünkü Windows 10 SSD için tasarlanmış bir sistem. SSD'de çok sağlam Win7'den bile iyi fakat HDD'de çok yavaş ne yazık ki.
Asıl kıyaslama böyle olmalı aslında. Amaca ve sisteme yönelik. Yoksa en güncel olan herşey en iyisi olmuyor. 1803 ve 1809 güncellemelerinde olduğu gibi. İlk aylarda herkes en günceldir en iyisidir diyerek geçiş yaptı ve birçok sistem açılamaz hale geldi maalesef.
Var kardeşim al kendi elimle entegreledim sadece intel için geçerlidir. MSDN sürümüdür ilk ve orjinal halidir. MEGA
Zaten burada Windows 10'un Windows 7'den daha iyi olduğunu söylemem. Ama modern sisteme Windows 7 kurmak... Mantıksız bence. Forum olarak güncel şeyleri tercih etmemizin sebebi yeni gelen şeylerle bir çok şeyin değişmesi. Ve yetkililer dahil forum olarak kendimizi ona güncellememizden kaynaklanıyor. SSD ve HDD hakkında yaptığınız yorumlara kesinlikle katılıyorum. HDD WIN10' da çok yavaş. Bu adımla artık yüksek boyutlu SSD'lerle birlikte HDD devrini bitirmeye çalıştıkları ortada. Ama şu devirde toplanan bir bilgisayara bence WIN 8 kurmak bile gereksiz. Şimdi Recep abimiz resmi olmayan bir siteden tutup WIN7 ISO dosyası paylaşamıyor. Buda bir sebep.
Eğer anakartın yeni bir anakart ise Windows 7 kurarken bile taktığın klavye ve mouse gibi aygıtları bilgisayar format ekranın da görmeyecektir.Açıkçası son cümleniz yanlış. Deneme sürümü kurmuştum ve tam anlamıyla iyi çalışıyordu. Güncel oyunlardan kastınız son 1 ayda çıkan oyunlarsa açıkçası onlara ayıracak bütçem olmadığı için kütüphanemdeki bazı oyunlarda deneme fırsatı buldum ve R6S gibi oyunlar. Windows 10 ile arasında en fazla 1-2 FPS fark var. Dediğiniz gibi 20FPS birden düşüş yok.
Flash okumama gibi şeyler de olmadı. Zaten neden olsun ki, yıllar boyu okuduğu flaşı yeni sürüm çıktı diye mi okumamaya başlayacak? Windows 10'dan 8'den önce ne kullanıyorduk sanki
Kurulum aşamasına bir şey diyemem, hata verebilen yazılımlar olabilir çok geniş bir listede denemedim.
Ama genel olarak Windows 7 hala tam anlamıyla iyi çalışan bir sistem bana göre. Şahsen dizüstü bilgisayarımda 5400RPM harddisk var ve Windows 10 kurulu. O kadar yavaş o kadar rezalet çalışıyor ki anlatamam. Aynı sisteme Windows 7 yüklesem, fırtına gibi uçar eminim. Çünkü Windows 10 SSD için tasarlanmış bir sistem. SSD'de çok sağlam Win7'den bile iyi fakat HDD'de çok yavaş ne yazık ki.
Asıl kıyaslama böyle olmalı aslında. Amaca ve sisteme yönelik. Yoksa en güncel olan herşey en iyisi olmuyor. 1803 ve 1809 güncellemelerinde olduğu gibi. İlk aylarda herkes en günceldir en iyisidir diyerek geçiş yaptı ve birçok sistem açılamaz hale geldi maalesef.
Zamanında Windows 8 gelen bilgisayara XP ISO dosyasına SATA sürücülerini entegre edip XP kurulurdu ama şimdi Windows 10 gelen PC'ye Windows 7 kuruluyor. Windows 7 ve 8.1 işletim sistemlerinin fişi çekilince ne yapacaklar acaba?
Modern sistemlerde Windows 7 çalışmaz. Ama ben ne desem boş. Kendiniz biraz cebelleşin er ya da geç doğru yola geleceksiniz
İstediğin yere tak zaten 3.0 yazılımı entegreli, yani nereye takarsan tak çalışacaktır. Zaten PC yeni ise 3.0 dan başka USB portu olmadığı için bu konu içerisindesin.
Direkt flash belleğini temizle kopyala içine yeterli.Bu iso değil nasıl USB'ye yazacağım ?