Windows 7 Ürün Anahtarı Girme

mustafaYcolak

Hectopat
Yer
Üsküdar, İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar benim HDD bozuldu ve bir HDD almam gerekti. Bunun sonucunda tabii ki bi tamirciye götürüp format falan vesaire yaptırdım. Yeni Win 7 kuruldu. Muhtemelen de orjinal Win 7 kurulmadığını düşünüyorum. Bir sonraki ay çıkacak ücretsiz Win 10'a da geçmek istiyorum ama orjinal key lazım.
İlk sorum, bu kendi orjinal keyimi nereye gireceğim ?
İkinci sorum bir önceki harddiskimde bu kodu kullandık acaba bu harddiskede kullanabilir miyim ?
Şimdiden teşekkürler, iyi geceler. Cevaplayan herkese ama bir sorun var. PC'me ultimate yüklenmiş, bende home premium var. Format atmam mı gerekiyor şimdi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki key Home Premium ise Ultimate'i etkinleştiremezsin. Yani format şart. Eski harddiski farklı bir bilgisayara bağlayıp, onu etkinleştirmeye çalışmazsan sorun olmaz. Key'i girdiğinde Windows elindeki anahtarın başka bir bilgisayarda kullanılmadığını denetler ve eşleşme bulamazsa Windows'u etkinleştirir. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp, özelliklere girersen en altta etkinleştirme kısmını görürsün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı