A Adsız 1 Ziyaretçi 20 Aralık 2018 #1 Merhaba, ben Windows 7 ISO dosyasını Microsoft'tan resmi olarak indirmek istiyorum ancak site ürün anahtarı istiyor. Ve doğru ürün anahtarını da kabul etmiyor. Ürün anahtarı girmeden resmi olarak bu şekilde nasıl indirebilirim?
Merhaba, ben Windows 7 ISO dosyasını Microsoft'tan resmi olarak indirmek istiyorum ancak site ürün anahtarı istiyor. Ve doğru ürün anahtarını da kabul etmiyor. Ürün anahtarı girmeden resmi olarak bu şekilde nasıl indirebilirim?
Çözüm MF 20 Aralık 2018 Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Aralık 2018 #2 Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 20 Aralık 2018 #3 MF dedi: Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MF dedi: Ürün anahtarınız yoksa Windows 7 indirmenize Microsoft izin vermiyor. Windows 10 kullanın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Windows 7 de buradan indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Batu33TR Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 22 Aralık 2018 #4 tb.rg-adguard.net adlı siteden indirebilirsiniz ISO dosyalarını Microsoftun kendi sunucularından indiriyor Artı 0 Eksi
tb.rg-adguard.net adlı siteden indirebilirsiniz ISO dosyalarını Microsoftun kendi sunucularından indiriyor