Windows 7 Ürün Anahtarını Windows 10'da Kullanmak

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. 2 adet sorum olacaktı. Arkadaşımın bilgisayarını Windows 7den 10'a yükselteceğiz. Windows 7 orijinal olarak duruyor şuan bilgisayarında. Windows 10'u yüklerken de aynı keyi kullanabilir miyiz? Ben kendi bilgisayarımı windows 10'a yükselttiğimde otomatik olarak etkinleşme olmuştu. Windows orijinal olduğu durumlarda otomatik olarak etkinleştirme yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı bilgisayarlarda key BIOS'a kayıtlı olduğu için otomatik etkinleştirme oluyor evet. Ancak Windows 7'den 10'a geçerken olur mu, aynı key ikisinde de çalışır mı, orasından emin değilim yine de olmazsa eğer internette Microsoft'un sattığından çok daha ucuza satılan güvenilir yerler var bunun ile ilgili bir kaç video görmüştüm YouTube'de.

Bazı bilgisayarlarda key BIOS'a kayıtlı olduğu için otomatik etkinleştirme oluyor evet. Ancak Windows 7'den 10'a geçerken olur mu, aynı key ikisinde de çalışır mı, orasından emin değilim yine de olmazsa eğer internette Microsoft'un sattığından çok daha ucuza satılan güvenilir yerler var bunun ile ilgili bir kaç video görmüştüm YouTube'de.
Arkadaş haklı olup olmayacağı değişir eski T320'ydi sanırım modeli bende yapmıştım. Eğer olmazsa hazır yapmışken windows 10 pro yükleyin epttavm'den windows 10 pro anahtarı alın ve kullanın merak etmeyin daha ben yeni yaptım sorunsuz çalışıyor :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı