Windows 7 Ürün Kimliği ile Windows 10 Etkinleştirilir mi?

gregory17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an Windows 7 kullanıyorum. Ürün Kimliğim orijinal. Yeni bilgisayarıma Windows 10'u Technopat'ın "UEFİ USB nasıl hazırlanır?"videosuna göre yaptım. Şimdi ben UEFİ bir şekilde Windows 10 kurduğumda Windows 7'de bulunan ürün kimliği ile Windows 10'u etkinleştirebilir miyim?Ayrıca yeniden gidip Windows 10'u para ile almam gerekir mi?(Henüz Windows 10 kurmadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yükseltme yaparak Windows 10'a geçin.
Sonrasında temiz kurulum yaparsınız bir daha lisans almanıza gerek yok temiz kurulum yaparken keyinizi not almanızı tavsiye ederim.
Buradan yükseltme nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İhtiyacınız olan Ürün Kimliği (Product ID) değil.

Ürün Anahtarı (Product Key) XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX şeklindedir. Bu anahtarı Windows 10 10586 temiz kurulum yaptıktan sonra ayarlar > güncelleştirme > etkinleştirme kısmından ürün anahtarı değiştir diyerek girebilirsiniz. Sistem etkinleştikten sonra bir daha ürün anahtarına da ihtiyacınız kalmayacak. Windows 10 temiz kurulumlarında ürün anahtarı sorarsa bu adımı atla demeniz yeterli.

Pardon, yanlış yazmışım. Yeni sistemime Windows 10 kuracağım, eski sistemde Windows 7 var. Sanırsam orijinal ve eski sistemdeki ürün anahtarı ile yeni sisteme kolayca Windows 10 kurabilirmiyim? Hiç para ödemeden.

Peki bu yol ürünün orijinalliğini bozar mı? Birde ben UEFİ kuracağım sanırım desteklemiyomuş TH2 v1511

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı