T Talha41 Hectopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar windows 7 ultimate 32bit kullanıyorum. Bu işletim sisteminin üzerine dual boot yaparak nasıl windows 10 kurabilirim? Aynı zamanda Windows 10'un önizleme sürümüne nasıl ulaşabilirim? Link verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2015
Arkadaşlar windows 7 ultimate 32bit kullanıyorum. Bu işletim sisteminin üzerine dual boot yaparak nasıl windows 10 kurabilirim? Aynı zamanda Windows 10'un önizleme sürümüne nasıl ulaşabilirim? Link verirseniz sevinirim.
D deepdark0 Ziyaretçi 11 Temmuz 2015 #2 Buradan Windows 10 indirebilirsin. Windows 10 Insider Preview ISO dosyasını indirin - Microsoft Windows Windows 7 ile uğraşma. Hazır sistem kuracak iken Windows 8.1 kurmalısın. Dual Boot rehberi bar. Mantık aynı. Windows 10 Kurulum Rehberi: Windows 8.1 Dual Boot - Technopat
Buradan Windows 10 indirebilirsin. Windows 10 Insider Preview ISO dosyasını indirin - Microsoft Windows Windows 7 ile uğraşma. Hazır sistem kuracak iken Windows 8.1 kurmalısın. Dual Boot rehberi bar. Mantık aynı. Windows 10 Kurulum Rehberi: Windows 8.1 Dual Boot - Technopat