Windows 7 Ultimate 0x80072F8F hatası

ker1m

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Daha önce Windows 10 olan laptopumu mecburi sebeplerden Windows 7 Ultimate sürümüne düşürmüştüm fakat şimdi cihazımı Windows 10 işletim sistemine yükseltmeyi planlıyordum ama en başından beri sorunlarla karşılaşıyorum.
İlk sorun alttaki hata koduydu sonrasında kısa bir araştırma sonucu Windows 10 ISO dosyası ile düzeldiğini öğrendim.

Harici yazılımlarla ISO dosyasını açtıktan sonra tam sonunda oluyor diye sevinirken bir anda uygulamalarım silinmek zorunda olduğunu fark ettim.
Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Disk yönetiminden diskinizi ayırıp dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.

@leovzy Zaten c ve d diski olarak 2 farklı diskim var örneğin f diski açıp onu windows diski yaparsam düzelirmi yapsam nasıl yaparım?

Disk yönetiminden diskinizi ayırıp dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.
En büyük sorunum ikisindede dosyalarım var

@leovzy zaten C ve D diski olarak 2 farklı diskim var örneğin F diski açıp onu Windows diski yaparsam düzelir mi yapsam nasıl yaparım?

En büyük sorunum ikisinde de dosyalarım var.

Windows'u nereye kurarsanız sadece o diskteki dosyalar silinir diğer diske bir şey olmaz.

Windows'u nereye kurarsanız sadece o diskteki dosyalar silinir diğer diske bir şey olmaz.
İkiside aynı hdd ama bölünmüş şekilde durmakta ve windowsun kurulu olduğu klasörü nasıl boşaltırım veya windows konumu nasıl değişe bilir?

İkisi de aynı HDD ama bölünmüş şekilde durmakta ve Windows'un kurulu olduğu klasörü nasıl boşaltırım veya Windows konumu nasıl değişebilir?

Format atmanın dışında Windows konumunu değiştirmessiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…