Arkadaşlar bana bir tane Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO dosyası lazım. Oyunlarda yüksek FPS değeri verecek bir ISO dosyası olursa sevinirim.
Yüksek FPS değeri falan derseniz mesela ben de Windows 10 da 7'ye göre çok düşük FPS veriyor o yüzden yüksek FPS değeri verecek diyorum.
Sorularınız için yeni konu açınız. Link kırık ise lütfen sol alttaki rapor kısmından bildirin. Dosya arşiv şeklinde paylaşılmıştır. ISO dosyasını indirilen arşivden çıkartın. Şifre: technopat HASH doğrulama nasıl yapılır? Orijinal dosyadır. Emin olamayanlar dosyanın HASH değerlerini...
Sorularınız için yeni konu açınız. Link kırık ise lütfen sol alttaki rapor kısmından bildirin. Dosya arşiv şeklinde paylaşılmıştır. ISO dosyasını indirilen arşivden çıkartın. Şifre: technopat HASH doğrulama nasıl yapılır? Orijinal dosyadır. Emin olamayanlar dosyanın HASH değerlerini...
arkadaşlar merhaba ben buradan win 7 ultimate indirdim USB ile yüklüyorum starting Windows yazısında kalıyor tam 2 saat bekledim açılmadı yardım edin lütfen