Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bana acilen bir tane Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO dosyası lazım. Son düzenleme: 11 Nisan 2020
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 11 Nisan 2020 #2 Modifiyeli Windows önermem, Windows ve Office ISO İndirme Aracı buradan August 2018 seçeneğinden ingilizce olacak şekilde indirebilirsiniz.
Modifiyeli Windows önermem, Windows ve Office ISO İndirme Aracı buradan August 2018 seçeneğinden ingilizce olacak şekilde indirebilirsiniz.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #3 Fearlass dedi: Oyunlarda yüksek FPS değeri verecek bir ISO dosyası olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün mü? Donanımın çıkamayacağı bir FPS değerine ISO dosyası nasıl çıksın?
Fearlass dedi: Oyunlarda yüksek FPS değeri verecek bir ISO dosyası olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün mü? Donanımın çıkamayacağı bir FPS değerine ISO dosyası nasıl çıksın?
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 11 Nisan 2020 #4 MayCrasH dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Donanımın çıkamayacağı bir FPS değerine ISO dosyası nasıl çıksın? Genişletmek için tıkla... Galiba arkaplanda çalışan servislerin silindiği Modifiyeli Windowslar'dan bahsetti arkadaş.
MayCrasH dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Donanımın çıkamayacağı bir FPS değerine ISO dosyası nasıl çıksın? Genişletmek için tıkla... Galiba arkaplanda çalışan servislerin silindiği Modifiyeli Windowslar'dan bahsetti arkadaş.
xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #5 Buradan da indirmek mümkün: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
Buradan da indirmek mümkün: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #6 xRahim dedi: Buradan da indirmek mümkün: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben de burayı biliyorum ama ürün anahtarı istiyor
xRahim dedi: Buradan da indirmek mümkün: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben de burayı biliyorum ama ürün anahtarı istiyor
unforgivennl Kilopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #7 Sistemin çok kötü değilse FPS arttırmak için windows 10'a geçmelisin. Bir kere düzenlemiş windows iso su kullanırken google chrome'da kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diye bir uyarı almıştım.
Sistemin çok kötü değilse FPS arttırmak için windows 10'a geçmelisin. Bir kere düzenlemiş windows iso su kullanırken google chrome'da kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diye bir uyarı almıştım.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 11 Nisan 2020 #8 Windows 7 Ultimate SP1 Türkçe İndir 2020 x64 bit Nisan | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir buradan bak kardeşim güvenilirdir.
Windows 7 Ultimate SP1 Türkçe İndir 2020 x64 bit Nisan | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir buradan bak kardeşim güvenilirdir.
xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #9 Fearlass dedi: Kardeşim ben de burayı biliyorum ama ürün anahtarı istiyor Genişletmek için tıkla... Bu sitede de var iso dosyaları: Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit File Download For Windows PC - Softlay Looking to download Windows 7... Read more softlay.net
Fearlass dedi: Kardeşim ben de burayı biliyorum ama ürün anahtarı istiyor Genişletmek için tıkla... Bu sitede de var iso dosyaları: Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit File Download For Windows PC - Softlay Looking to download Windows 7... Read more softlay.net
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Nisan 2020 #10 Fearlass dedi: Arkadaşlar bana acilen bir tane Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO dosyası lazım. Genişletmek için tıkla... https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Fearlass dedi: Arkadaşlar bana acilen bir tane Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO dosyası lazım. Genişletmek için tıkla... https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10