Bastago Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar şu anki işletim sistemim windows 10. Fakat windows 10 bilgisayarımı çok zorlayıp performans düşüşüne sebep olduğu için windows 7'ye geçirme kararı aldım. Ancak windows 7'ye geçirirken şöyle bir hata alıyorum ve çözümünü bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar şu anki işletim sistemim windows 10. Fakat windows 10 bilgisayarımı çok zorlayıp performans düşüşüne sebep olduğu için windows 7'ye geçirme kararı aldım. Ancak windows 7'ye geçirirken şöyle bir hata alıyorum ve çözümünü bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Şubat 2016 #2 Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Sistem özellikleriniz ile yeni bir konu açtığınızda Windows 10'daki sorunu çözmenizde yardımcı olabiliriz.
Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Sistem özellikleriniz ile yeni bir konu açtığınızda Windows 10'daki sorunu çözmenizde yardımcı olabiliriz.