Windows 7 Ultimate 64 Bit Valorant açar mı?

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Bu linkteki konudaki ISO dosyasını indirdim fakat kurmadan önce sormak istedim. Valorant'ı açar mı? Windows 7'ye geçmemin sebebi eski bir bilgisayarım olduğu için kaldırmıyor.

Valorant Windows 10 ve üstünde çalışıyor diyebiliyorum.

Windows 7 desteği var ama maksimum 1 yıl sonra falan desteğini keserler gibime geliyor.

Windows 7'de çalışıyor fakat asıl önemli olan sisteminiz. Eski bilgisayar olduğunu belirtmişsiniz açmayabilir.

Bu linkteki konudaki ISO dosyasını indirdim fakat kurmadan önce sormak istedim. Valorant'ı açar mı? Windows 7'ye geçmemin sebebi eski bir bilgisayarım olduğu için kaldırmıyor.

Pek işe yaramasada uyumluluk sorunu ile Windows 7 değil de daha üstü sürüm ile açmayı denersiniz belki açabilir.

Sistem özellikleriniz Valorant'ın minimum sistem gereksinimlerini karşılıyorsa açması lazım. Valorant, Windows 10'un eski sürümlerinin birkaçını desteklemiyor diye biliyorum herhalde Windows 7'yi destekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…