Windows 7 Ultimate ISO dosyası

356741

Hectopat
Merhese merhabalar. Uzun zamandır arşivimde olan Windows 7 ISO dosyalarını sizlerle paylaşmak istedim. ISO dosyaları orijinaldir, el değmemiş msdn çıkışlı ISO'lardır. Hash değerlerini aşağıya bırakıyorum. İndirdikten sonra kendiniz de kontrol edebilirsiniz.

Windows 7 Ultimate X64 Türkçe: https://drive.google.com/file/d/1yM5uVLjQ4D8TSB5A0ObHedQy3RUlpds4/view?usp=sharing
MD5: 4308F90D52be8cBD101F632a7dB93aeb
SHA1: 86a6b3B55E7FC2cEC798806A80263CA59B77A992

Windows 7 Ultimate X86 Türkçe: Eklenecek!

Teşekkürler.

Burada paylaşımlar var ancak sizin paylaşımlarınız da yedek olarak durabilir.
Ayrıca ISO linklerini kod içinde paylaşmanız daha doğru olur.

Hocam güzel bir paylaşım olmuş ancak Windows 7'nin desteği kesildi ve Windows 8.1'i kurmanızı öneririm.
Sanal Makineye yada eski bilgisayarlara filan kurulabilir.

Rica ederim. İşinize yaradıysa ne mutlu bana.

Bende Windows 7 all in One olanından var, içerisinde X86 ve X64 tüm sürümler halinde var. Yedekte bulunsun yine de bazı PC'ler ve bazı PC sahipleri illa Windows 7 istiyorlar

ISO dosyasını normalde RAR'layıp bilgileri koyacaktım fakat indiren kişi RAR'dan çıkarmakla uğraşmasın diye siteden bilgileri paylaşmaya karar verdim. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Ben Windows 10 kullanıyorum. Bu ISO dosyalarını paylaşmamın sebebi Windows 7 kurmak isteyenler ve donanımı düşük ve sizin dediğiniz gibi sanal makineye kurmak için. Öneriniz için teşekkürler.

Bende Windows 7 all in One olanından var, içerisinde X86 ve X64 tüm sürümler halinde var. Yedekte bulunsun yine de bazı PC'ler ve bazı PC sahipleri illa Windows 7 istiyorlar

Maalesef öyle. Mesela ben Windows 7'den 10'a geçerken çok zorluk yaşadım 10 bana karışık geliyordu kullandıkça zaten elim alıştı bir daha da Windows 7'ye dönmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, eğer başka sürümleri elinizde var ise atar mısınız?

ISO dosyasını normalde RAR'layıp bilgileri koyacaktım fakat indiren kişi RAR'dan çıkarmakla uğraşmasın diye siteden bilgileri paylaşmaya karar verdim. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Microsoft ISO dosyalarını açık bir şekilde paylaşınca yasaklanıyor. Hesabınızın bloke olmasına kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…