Windows 7 Ultimate ISO nereden indirilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar bana güzel temiz Windows 7 ISO dosyası lazım ama herhangi bir anahtarım yok, o yüzden Windows'un kendi sitesinden indiremiyorum.
Oyunlarda yüksek FPS verirse sevinirim, yüksek FPS dememin sebebi Windows 10'a geçince 7'ye göre çok düşük FPS aldım. O yüzden yüksek FPS diyorum. Güzel ve temiz ISO dosyası varsa elinizde atarsanız sevinirim.

Arkadaşlar bana güzel temiz Windows 7 ISO dosyası lazım ama herhangi bir anahtarım yok, o yüzden Windows'un kendi sitesinden indiremiyorum.
Oyunlarda yüksek FPS verirse sevinirim, yüksek FPS dememin sebebi Windows 10'a geçince 7'ye göre çok düşük FPS aldım. O yüzden yüksek FPS diyorum. Güzel ve temiz ISO dosyası varsa elinizde atarsanız sevinirim.
Sisteminizi yazarsanız hangi sürümün size uygun olduğunu yazabiliriz.

Sisteminizi yazarsanız hangi sürümün size uygun olduğunu yazabiliriz.
İ3 ilk nesil 3.07 ghz 8 gb ram ddr3 sapphire r9 380x ekran kartı p7p55lx anakart
Windows sürümümü ile FPS'nin bir alakası yok o sizin donanımınızla alakalı.
Csgoda 200+ fps alıyordum win 10 a geçtim 100 120 falan almaya başladım windows 10 da ram fazla kullandığı içinde olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı