ÖmerTemiz21 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar merhaba, dün PC'ye Windows 7 Ultimate attık. Herneyse bütün driverleri yükledik fakat Nvidia ekran kartı sürücüsünü indirdim, uyumluluk bulunmadı yazıyor. Lütfen bi' yardımcı olun, şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2018
Arkadaşlar merhaba, dün PC'ye Windows 7 Ultimate attık. Herneyse bütün driverleri yükledik fakat Nvidia ekran kartı sürücüsünü indirdim, uyumluluk bulunmadı yazıyor. Lütfen bi' yardımcı olun, şimdiden teşekkür ediyorum.
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.090 Çözümler 6 16 Nisan 2018 #2 Sürücüyü indirirken "Windows 7 64 Bit" olmasına dikkat ettin mi? Bu bazen gözden kaçabiliyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #3 Sistem bilgilerinizi paylaşın.
ÖmerTemiz21 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #4 claus dedi: Sistem bilgilerinizi paylaşın. Genişletmek için tıkla... İntel Core i3 4 gb Ram MakaveliThe90s dedi: Sürücüyü indirirken "Windows 7 64 Bit" olmasına dikkat ettin mi? Bu bazen gözden kaçabiliyor. Genişletmek için tıkla... Başkan ettim etmez olurmuyum hiç bazı sitelere baktım bios güncellemesi yapın diyen var , kimisi imzaları iptal ettim yaptım oldu diye yazmış,ben ne yapacağımı şaşırdım.
claus dedi: Sistem bilgilerinizi paylaşın. Genişletmek için tıkla... İntel Core i3 4 gb Ram MakaveliThe90s dedi: Sürücüyü indirirken "Windows 7 64 Bit" olmasına dikkat ettin mi? Bu bazen gözden kaçabiliyor. Genişletmek için tıkla... Başkan ettim etmez olurmuyum hiç bazı sitelere baktım bios güncellemesi yapın diyen var , kimisi imzaları iptal ettim yaptım oldu diye yazmış,ben ne yapacağımı şaşırdım.
AATROX28 Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2018 #5 sen en iyisi aygıt yöneticisinden güncelle ekran kartı modelini atarmısın