Windows 7 Ultimate Service Pack 1 nasıl yüklenir?

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
RAM
1,50 GB
Windows 7 Ultimate

Windows 7 işletim sistemli Laptop'uma Python kurmayı denedim fakat başarılı bir sonuç alamadım.

Python'un 32 bit ve Windows 7 sürümünü içeren Python kurulum dosyasını indirdim.
Kurulum dosyasını indirip kurma'ya çalışınca:

"One or more issues caused the setup to fail. Please fix the issues and then retry setup. For more information see the log file

Windows 7 Service Pack 1 and all applicable updates are required to install Python 3.8.10 (32-bit).

Please update your machine and then restart the installation."

Sistem'den Windows sürümüne baktığım zaman Service Pack 1 yazıyor. Service Pack nedir ve nasıl yüklerim? Python'da kodlama yapmak istiyorum.

Windows Update üzerinden güncellemeleri yapınız.

Windows Update üzerinden güncellemeleri yapınız.

Yapmayı denedim olmadı: "Windows yeni güncelleştirmeleri arayamadı.
Bilgisayarınız için güncelleştirmeler denetlenirken bir hata oluştu.
Bulunan hatalar: Kod 80072EFE.
Windows Update bilinmeyen bir hata ile karşılaştı"
2 gün önce laptopa Windows 7 yükledik. Onla bir alakası olabilir mi?

Evet onla alakalı, yeni kurulan Windows 7'lerde böyle güncelleme sorunu çıkıyor. Şu video ile düzeltebilirsiniz:
Bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben şu video ile çözmüştüm basitce:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğinizi yaptım, şu an 5 dakikadır güncelleştirmeleri denetliyor, olursa bilgilendireceğim.

Dediğinizi yaptım, şu an 5 dakikadır güncelleştirmeleri denetliyor, olursa bilgilendireceğim.
Uzun bir süre güncellemeleri denetleyecek, sakin olun denetlesin. Sonunda ise bulup yükleyecektir. Yüklemesi de uzun sürecek haberiniz olsun.

Uzun bir süre güncellemeleri denetleyecek, sakin olun denetlesin. Sonunda ise bulup yükleyecektir. Yüklemesi de uzun sürecek haberiniz olsun.
Güncellemeleri buldu. Şuanda yükleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…