Windows 7 Ultimate virüs programı önerisi

423371

Hectopat
Arkadaşlar Windows 7 Ultimate 32 Bit bilgisayara hangi virüs programını indirmemi tavsiye edersiniz?
Bu sisteme program fayda etmez demeyin şimdiki Windows 10'lara taş çıkartır, sonuçta eski topraklar her zaman iyidir.

Arkadaşlar Windows 7 Ultimate 32 Bit bilgisayara hangi virüs programını indirmemi tavsiye edersiniz?
Bu sisteme program fayda etmez demeyin şimdiki Windows 10'lara taş çıkartır, sonuçta eski topraklar her zaman iyidir.

Kaspersky öneririm. Eski toprak sözü gerçek hayatta geçerli, maalesef Windows 10 daha iyi :D.

Kaspersky öneririm. Eski toprak sözü gerçek hayatta geçerli maalesef Windows 10 daha iyi :D.

Bence Windows 7 daha iyi. Herkesin görüşü farklıdır ben hala çatır çatır eski bilgisayarda kullanıyorum. Hatta Windows Vista ile dualboot yaptım Google bile desteklenmiyor dersen Windows Vista yaşıyor bu konuma bak.

Bende Kaspersky öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı