Oguzhann56 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 İki tane ISO dosyası denedim fakat halen aynı hatayı almaktayım boot dizini bozuk veya okunamaz durumda 'chkdsk' komudunuda denedim işe yaramıyor. bu olay windowsu kurmaya çalışırken yaşanıyor l Dosya Ekleri IMG_20240405_235409_336.jpg 464,4 KB · Görüntüleme: 57
İki tane ISO dosyası denedim fakat halen aynı hatayı almaktayım boot dizini bozuk veya okunamaz durumda 'chkdsk' komudunuda denedim işe yaramıyor. bu olay windowsu kurmaya çalışırken yaşanıyor l
Oguzhann56 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 blacx1 dedi: Rufus ile mi yazdırdın iso'yu Genişletmek için tıkla... aynen kral rufus ile yaptım
B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 6 Nisan 2024 #4 Oguzhann56 dedi: aynen kral rufus ile yaptım Genişletmek için tıkla... knk ventoy kur filaş belleğine keyfine bak. iso'yu yazdırmadan direkt olarak usb ye atıyorsun ventoy algılıyor boot menüsünde Son düzenleme: 6 Nisan 2024
Oguzhann56 dedi: aynen kral rufus ile yaptım Genişletmek için tıkla... knk ventoy kur filaş belleğine keyfine bak. iso'yu yazdırmadan direkt olarak usb ye atıyorsun ventoy algılıyor boot menüsünde
Oguzhann56 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 blacx1 dedi: knk ventoy kur filaş belleğine keyfine bak. iso'yu yazdırmadan direkt olarak usb ye atıyorsun ventoy algılıyor boot menüsünde Genişletmek için tıkla... dostum ventoyuda denedim sürücü ile ilgili bi hata verdi tam olarak hatırlamıyorum çözümünü biliyormusun?
blacx1 dedi: knk ventoy kur filaş belleğine keyfine bak. iso'yu yazdırmadan direkt olarak usb ye atıyorsun ventoy algılıyor boot menüsünde Genişletmek için tıkla... dostum ventoyuda denedim sürücü ile ilgili bi hata verdi tam olarak hatırlamıyorum çözümünü biliyormusun?
B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 6 Nisan 2024 #6 Oguzhann56 dedi: dostum ventoyuda denedim sürücü ile ilgili bi hata verdi tam olarak hatırlamıyorum çözümünü biliyormusun? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgisayarın son sistem mi belki ondan kurulmaya engel bir durum vardır bios ayarlarını kontrol ettin mi
Oguzhann56 dedi: dostum ventoyuda denedim sürücü ile ilgili bi hata verdi tam olarak hatırlamıyorum çözümünü biliyormusun? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgisayarın son sistem mi belki ondan kurulmaya engel bir durum vardır bios ayarlarını kontrol ettin mi
Oguzhann56 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #7 blacx1 dedi: bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgisayarın son sistem mi belki ondan kurulmaya engel bir durum vardır bios ayarlarını kontrol ettin mi Genişletmek için tıkla... bios ayarlarım uygun kuruluma
blacx1 dedi: bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum bilgisayarın son sistem mi belki ondan kurulmaya engel bir durum vardır bios ayarlarını kontrol ettin mi Genişletmek için tıkla... bios ayarlarım uygun kuruluma