Windows 7 Ultimate'de çalışan tarayıcı önerisi

Hocam minimum 2 GB RAM istiyor sistem 2 GB RAM'li PC kullanmıyordur herhalde.
Kullanıyor olabilir Windows 7 olduğuna göre. Önyargıyla yaklaşmayın. Ayrıca konu sahibi Windows 7 için tarayıcı sormuş sonuçta, işletim sistemi önerisi değil. Tabii Windows 7 fosilleşmiş bir OS orası ayrı.

Çalışır mı bilmiyorum ama LibreWolf öneririm çalışmazsa mecbur supermium.

Windows 7 daha akıcı Windows 10 kasıyor daha 7 kurmadım Windows 7 kurmazsam 8.1 kuracağım.
8.1 kurun. Daha bile akıcı olduğu düşünüyorum 7'den. Onda da Supermium kullanabilirsiniz. Yeni konu açıp sistem özelliklerini de yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar hangi Windows kurulmalı konusunda.

8.1 kurun. Daha bile akıcı olduğu düşünüyorum 7'den. Onda da Supermium kullanabilirsiniz. Yeni konu açıp sistem özelliklerini de yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar hangi Windows kurulmalı konusunda

8.1 kurun. Daha bile akıcı olduğu düşünüyorum 7'den. Onda da Supermium kullanabilirsiniz. Yeni konu açıp sistem özelliklerini de yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar hangi Windows kurulmalı konusunda.
windows 8.1 single language mi daha iyi olur 8.1 pro mu asus x55a 195h kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…