Windows 7 Ultimate'de çalışan tarayıcı önerisi

ESR'ı bizzat deneyimledim. Hantal, eski ve çok kaynak tüketiyor kendisi.
Yok hocam cok kaynak tüketmiyor Supermium a gore cok daha az kaynak tüketiyor ve hala neredeyse tüm sitelere eksiksiz girebiliyor. Yani miladi dolali 6 sene olacak bir işletim sistemi icin baska nasil bir tarayici onerebiliriz ki?

Yok hocam cok kaynak tüketmiyor Supermium a gore cok daha az kaynak tüketiyor ve hala neredeyse tüm sitelere eksiksiz girebiliyor. Yani miladi dolali 6 sene olacak bir işletim sistemi icin baska nasil bir tarayici onerebiliriz ki?
Bende işler tam tersiydi. Firefox ESR hantal ve RAM'i falan katlederken Supermium can olmuştu. Miadı dolma kısmında katılıyorum. Adam akıllı çalışan son 2 tarayıcı bunlar. Ama Firefox ESR'da eski bir sürüm. Supermium her zaman olmasa da ara ara daha yeni Chrome sürümüne geçiyor.

Bilmem, cok bilgisayarda kullandim Windows 7 yi bu 2 sene icerisinde de 4 farkli bilgisayarda kullandim hepsinde format sonrasi ESR cok daha az kaynak tuketiyordu Supermium hala bir tık gelismesi gereken bir sürüm hatalari var falan fistan. Ben ESR yi daha stabil daha performansli buluyorum

Hocam zaten Windows 7 nin bence tamamen miladini doldurmasina XP gibi olmasina 2 seneden az kaldı. O yuzden ne onersek bos yani.

Gerçi ben 8.1'de kullanmıştım Supermium ve ESR'ı aynı anda. Ama 7'de de Firefox ESR'ı kullanmışlığım var.
Hocam zaten Windows 7 nin bence tamamen miladini doldurmasina XP gibi olmasina 2 seneden az kaldı. O yuzden ne onersek bos yani.
Katılıyorum. Windows 7 yerine en kötü Windows 10 LTSB 2016'ya, ya da LTSC 2019'a geçilmesi lazım eski bilgisayarlarda. Ben öyle yaptım en azından. Yağ gibi akıyor LTSC 2019.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…