İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2022 #1 Yeni format attık. Windows Update'de boyle bir hata alıyoruz. Önceden çözümünü bulmuştum ama unuttum. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
Yeni format attık. Windows Update'de boyle bir hata alıyoruz. Önceden çözümünü bulmuştum ama unuttum. Ne yapmam gerek?
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Windows 7 güncelleme desteği kesildi. Artı 0 Eksi
KS KS İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2022 #3 Titanl1o dedi: Windows 7 güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Yeni format attık ekran kartı gibi sürücüleri otomatik indirmesi lazım ilk format atıldığında lakin bu hata yüzünden çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Titanl1o dedi: Windows 7 güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Yeni format attık ekran kartı gibi sürücüleri otomatik indirmesi lazım ilk format atıldığında lakin bu hata yüzünden çalışmıyor.
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #4 Hocam Windows 7’nin güncelleme desteği kesildi, bu yüzden Windows Update yapamazsınız. İnsan.exe dedi: Yeni format attık ekran kartı gibi sürücüleri otomatik indirmesi lazım ilk format atıldığında lakin bu hata yüzünden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar bileşenlerini söyleyin, Driver Update’i internetten indirip de yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam Windows 7’nin güncelleme desteği kesildi, bu yüzden Windows Update yapamazsınız. İnsan.exe dedi: Yeni format attık ekran kartı gibi sürücüleri otomatik indirmesi lazım ilk format atıldığında lakin bu hata yüzünden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar bileşenlerini söyleyin, Driver Update’i internetten indirip de yapabilirsiniz.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 10 Haziran 2022 #5 İnsan.exe dedi: Yeni format attık. Windows Update'de boyle bir hata alıyoruz. Önceden çözümünü bulmuştum ama unuttum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... April 2015 servicing stack update for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Metod 2'den güncelleştirmeyi indirip deneyin. KerOn dedi: Hocam Windows 7’nin güncelleme desteği kesildi, bu yüzden Windows Update yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Titanl1o dedi: Windows 7 güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. WXP'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İnsan.exe dedi: Yeni format attık. Windows Update'de boyle bir hata alıyoruz. Önceden çözümünü bulmuştum ama unuttum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... April 2015 servicing stack update for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Metod 2'den güncelleştirmeyi indirip deneyin. KerOn dedi: Hocam Windows 7’nin güncelleme desteği kesildi, bu yüzden Windows Update yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Titanl1o dedi: Windows 7 güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. WXP'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #6 Polorchen dedi: Alakası yok. WXP'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl alakası yok hocam, bende Windows 7 vardı, Update yapmaya çalışınca uyarı veriyordu Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Alakası yok. WXP'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl alakası yok hocam, bende Windows 7 vardı, Update yapmaya çalışınca uyarı veriyordu
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 10 Haziran 2022 #7 KerOn dedi: Nasıl alakası yok hocam, bende Windows 7 vardı, Update yapmaya çalışınca uyarı veriyordu Genişletmek için tıkla... O genel bi Windows 7 hatası. Artı 0 Eksi
KerOn dedi: Nasıl alakası yok hocam, bende Windows 7 vardı, Update yapmaya çalışınca uyarı veriyordu Genişletmek için tıkla... O genel bi Windows 7 hatası.
S sshyzhe Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Model 11 Haziran 2022 #8 Yapman gereken 2 şey var ilk önce service pack 1 dosyasını indirip kuracaksın ardından KB3004394 güncellemesini indirip yükleyeceksin. Artı 0 Eksi
Yapman gereken 2 şey var ilk önce service pack 1 dosyasını indirip kuracaksın ardından KB3004394 güncellemesini indirip yükleyeceksin.
KS KS İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2022 #9 sshyzhe dedi: Yapman gereken 2 şey var ilk önce service pack 1 dosyasını indirip kuracaksın ardından. KB3004394 güncellemesini indirip yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Dosya linklerini atar mısınız? Polorchen dedi: April 2015 servicing stack update for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Metot 2'den güncelleştirmeyi indirip deneyin. Alakası yok. Wxp'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladim deneyeceğim. Artı 0 Eksi
sshyzhe dedi: Yapman gereken 2 şey var ilk önce service pack 1 dosyasını indirip kuracaksın ardından. KB3004394 güncellemesini indirip yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Dosya linklerini atar mısınız? Polorchen dedi: April 2015 servicing stack update for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Metot 2'den güncelleştirmeyi indirip deneyin. Alakası yok. Wxp'de bile yapabiliyor olmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladim deneyeceğim.
S sshyzhe Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Model 14 Haziran 2022 #10 İnsan.exe dedi: Dosya linklerini atar mısınız? Anladim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... 64 Bit service pack Windows 7 SP1 64 bits (Windows) 32 Bit service pack Windows 7 SP1 (Windows) KB3004394 Download Windows 7 Güncelleştirmesi (KB3004394) from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
İnsan.exe dedi: Dosya linklerini atar mısınız? Anladim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... 64 Bit service pack Windows 7 SP1 64 bits (Windows) 32 Bit service pack Windows 7 SP1 (Windows) KB3004394 Download Windows 7 Güncelleştirmesi (KB3004394) from Official Microsoft Download Center