Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2021 #1 Windows Update altındaki bütün güncelleştirmeler yapılı mı? Yapılı ise bağlanıp bakabilirim. Değilse yap, tekrar dene, olmazsa bağlanıp bakarım.
Windows Update altındaki bütün güncelleştirmeler yapılı mı? Yapılı ise bağlanıp bakabilirim. Değilse yap, tekrar dene, olmazsa bağlanıp bakarım.
3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #2 @Recep Baltaş Hocam, ne yapsam olmuyor. Kafayı yiyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2021 #3 Dostum buraya hiçbir anlam ifade etmeyen cümleler yazdığın sürece ilerleyemeyiz. Zaten Windows 7 kullanıyor olman başlı başına bana vakit kaybı gibi geliyor. Windows Update ne oldu en son? Kurulumu bir de yönetici olarak çalıştırır mısın? Komut İstemi'ni Yönetici olarak çalıştır. EpicGames kurulumunu C sürücüsüne taşı. Şu komutu gir: msiexec /i C:\EpicGames.msi
Dostum buraya hiçbir anlam ifade etmeyen cümleler yazdığın sürece ilerleyemeyiz. Zaten Windows 7 kullanıyor olman başlı başına bana vakit kaybı gibi geliyor. Windows Update ne oldu en son? Kurulumu bir de yönetici olarak çalıştırır mısın? Komut İstemi'ni Yönetici olarak çalıştır. EpicGames kurulumunu C sürücüsüne taşı. Şu komutu gir: msiexec /i C:\EpicGames.msi
3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #4 Update denetleniyorda kalıyor. Dediğinizi yaptım ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2021
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2021 #5 Hizmetler > Windows Update Hizmeti > Durdur. C:\Windows\SoftwareDistrbiution klasörünü sil. Windows Update hizmetini tekrar başlatıp dene. Olmazsa Başlat > winver > Enter > sonucu paylaş.
Hizmetler > Windows Update Hizmeti > Durdur. C:\Windows\SoftwareDistrbiution klasörünü sil. Windows Update hizmetini tekrar başlatıp dene. Olmazsa Başlat > winver > Enter > sonucu paylaş.
3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #6 Dediklerinizi yaptım hala aynı denetleniyorda kalıyor. winveri şimdi atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ocak 2022 #7 Microsoft, Windows Update taramasında uzun süre beklemeyi düzeltmek için Temmuz 2016 Güncelleştirmesi'nin bir parçası olan bir Windows Update İstemci Güncelleştirmesi yayımladı. Bu güncelleştirme, Windows 7 Service Pack 1'deki (SP1) Windows Update İstemcisi'ne yönelik bazı geliştirmeler içerir. Bu, aşağıdakileri içerir: Bazı bilgisayarlarda bildirilen güncellemeler için uzun tarama süresini ele alan bir optimizasyon. Genişletmek için tıkla... İndirin: 32 bit 64 Bit Windows Update hizmetini durdurun. İndirilen güncellemeyi deneyin ve Güncellemelerin kurulumunu hızlandırıp hızlandırmadığına bakın. Güncelleştirmeyi yükleyebilmek için önce Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 güncelleştirmesi için Nisan 2015 hizmet yığını güncelleştirmesini yüklemeniz gerekir (yine, MSU'yu yüklemeyi denemeden önce Windows Update hizmetini durdurun). İndirin (Nisan 2015 hizmet yığını güncellemesi): 32 bit 64 Bit Geçici Çözüm 1Bu hala yeni güncellemeleri aramaya yardımcı olmuyorsa, tüm güncellemeleri almak için WSUSOffline'ı kullanın.
Microsoft, Windows Update taramasında uzun süre beklemeyi düzeltmek için Temmuz 2016 Güncelleştirmesi'nin bir parçası olan bir Windows Update İstemci Güncelleştirmesi yayımladı. Bu güncelleştirme, Windows 7 Service Pack 1'deki (SP1) Windows Update İstemcisi'ne yönelik bazı geliştirmeler içerir. Bu, aşağıdakileri içerir: Bazı bilgisayarlarda bildirilen güncellemeler için uzun tarama süresini ele alan bir optimizasyon. Genişletmek için tıkla... İndirin: 32 bit 64 Bit Windows Update hizmetini durdurun. İndirilen güncellemeyi deneyin ve Güncellemelerin kurulumunu hızlandırıp hızlandırmadığına bakın. Güncelleştirmeyi yükleyebilmek için önce Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 güncelleştirmesi için Nisan 2015 hizmet yığını güncelleştirmesini yüklemeniz gerekir (yine, MSU'yu yüklemeyi denemeden önce Windows Update hizmetini durdurun). İndirin (Nisan 2015 hizmet yığını güncellemesi): 32 bit 64 Bit Geçici Çözüm 1Bu hala yeni güncellemeleri aramaya yardımcı olmuyorsa, tüm güncellemeleri almak için WSUSOffline'ı kullanın.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.066 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #8 Müdür takma kafana ya. Şu aracıyı sisteme ateşle tamamdır. Update Windows Update Agent to latest version - Windows Client Provides information about updating Windows Update Agent to the latest version. docs.microsoft.com
Müdür takma kafana ya. Şu aracıyı sisteme ateşle tamamdır. Update Windows Update Agent to latest version - Windows Client Provides information about updating Windows Update Agent to the latest version. docs.microsoft.com
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #9 392980 dedi: @Recep Baltaş Hocam, ne yapsam olmuyor. Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum bence uğraşma Windows 8'e falan geç.
392980 dedi: @Recep Baltaş Hocam, ne yapsam olmuyor. Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum bence uğraşma Windows 8'e falan geç.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ocak 2022 #10 Margot Robbie dedi: Dostum bence uğraşma Windows 8'e falan geç. Genişletmek için tıkla... 8.1'e geçmesi lazım...
Margot Robbie dedi: Dostum bence uğraşma Windows 8'e falan geç. Genişletmek için tıkla... 8.1'e geçmesi lazım...