Windows 7 Update Denetleniyor'da kalıyor

Dostum buraya hiçbir anlam ifade etmeyen cümleler yazdığın sürece ilerleyemeyiz. Zaten Windows 7 kullanıyor olman başlı başına bana vakit kaybı gibi geliyor.

Windows Update ne oldu en son?

Kurulumu bir de yönetici olarak çalıştırır mısın?

• Komut İstemi'ni Yönetici olarak çalıştır.
  • EpicGames kurulumunu C sürücüsüne taşı.
  • Şu komutu gir: msiexec /i C:\EpicGames.msi

Dediklerinizi yaptım hala aynı denetleniyorda kalıyor. winveri şimdi atıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft, Windows Update taramasında uzun süre beklemeyi düzeltmek için Temmuz 2016 Güncelleştirmesi'nin bir parçası olan bir Windows Update İstemci Güncelleştirmesi yayımladı.

Bu güncelleştirme, Windows 7 Service Pack 1'deki (SP1) Windows Update İstemcisi'ne yönelik bazı geliştirmeler içerir. Bu, aşağıdakileri içerir:
  • Bazı bilgisayarlarda bildirilen güncellemeler için uzun tarama süresini ele alan bir optimizasyon.
  1. İndirin:
  2. Windows Update hizmetini durdurun.
  3. İndirilen güncellemeyi deneyin ve Güncellemelerin kurulumunu hızlandırıp hızlandırmadığına bakın.
Güncelleştirmeyi yükleyebilmek için önce Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 güncelleştirmesi için Nisan 2015 hizmet yığını güncelleştirmesini yüklemeniz gerekir (yine, MSU'yu yüklemeyi denemeden önce Windows Update hizmetini durdurun).

İndirin (Nisan 2015 hizmet yığını güncellemesi):

Geçici Çözüm 1​

Bu hala yeni güncellemeleri aramaya yardımcı olmuyorsa, tüm güncellemeleri almak için WSUSOffline'ı kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı