Windows 7 Update Güncellemeleri Başarısız Oluyor ?

Voyndex

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba...

• İşletim Sistemim: Windows 7
  • İnter Core İ-3 3240 3,40 ghz
  • 4 Gb Ram
  • 64 Bit
  • Zotac nvidia geforce 250 gts

Update güncellemelerini yapmak için bilgisayarı yeniden başlatıyorum, güncelleme %100'e gelıyor sonra ardından başarısız oluyor ve bütün güncellemeleri geri alıyor. Bunun sebebi tam olarak ne olabilir ? Bilgisayarımda mı sorun var yoksa winodws 7 formatında mı sorun olabilir?

Windows 7 formatımın orjinal veya çakma olduğu hakkında bi fikrim yok.

Yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsanız W8.1 e düşünmeden geçin. Hem daha performanslı hemde güncel bir sürüm.

Bana sorarsanız W8.1 e düşünmeden geçin. Hem daha performanslı hemde güncel bir sürüm.

Geçicem fakat bir süre sonra geçicem. Fakat merak ettiğim şu bilgisayarımda mı proflem var yoksa windows 7 formatımda mı hata var ? Neden yüklediğim güncellemeleri geri alıyor?

Birde Merak Ettiğim birşey var windows 7 formatım türkçe fakat bilgisayar açılırken Starting windows yazıyor. Açıldıktan sonra hoş geldiniz yazısı çıkmadan şifre girme alanı çıkıyor... Windows 7 formatımın çakma olup olmadıgını anlamamın yolu var mı?

Windows sahte olabilir mi sende belirtmişin saten? Windowsun sahte olup olmadığını anlamak için bilgisayara sağtıkla özelliklerde en allta windows etkinleştirildi yada windowsu etkinleştirir yazar etkinleştirin yazar derse sahtedir kardeş.

Söylediğin yeri tam bulamadım fakat bilgisayarımın özellik yerinin bir fotoğrafı:

Bilgisayarınızda crack kullanıldığı için o kısım yok. Windowsunuz sahte.

Kardeşim en altta windows etkinleştirme diye bir şey olması lazım.

Bilgisayarınızda crack kullanıldığı için o kısım yok. Windowsunuz sahte.
Windows update'nin güncelleştirmeleri başarısız olması ve geri alma sebebi sahte oldugundan mı kaynaklanıyor? yani bilgisayara tekrar format attırsam windows 7 veya windows 8 (orjinal) update sorunu olmaz dimi bilgisayarda bir problem yok ?

Sol taraftaki kaydırma çubuğuna bak. Daha altı yok. O Windows'a crack yapılmış. Sürümü korsan. Windows 8.1'e geçtiğinizde o güncelleştirmeler olmayacak.

Sol taraftaki kaydırma çubuğuna bak. Daha altı yok. O Windows'a crack yapılmış. Sürümü korsan. Windows 8.1'e geçtiğinizde o güncelleştirmeler olmayacak.
Windows 8 i az çok biliyorum tek merak ettiğim updatenin başarısız olması windowsumun cracklı olmsaından kaynaklandığı kesin mi? Ona göre format attırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…