R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #1 Windows 7 Update ile ilgili sorum olacak. Azerbaycan'da internet zayıf update kapatsam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2015
H Hmzy Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 441 11 Ekim 2015 #2 Update sadece güvenlik güncellemeleri içeriyor. Bence en kısa sürede windows 7 gibi eski bir işletim sisteminden kurtulmalısın.
Update sadece güvenlik güncellemeleri içeriyor. Bence en kısa sürede windows 7 gibi eski bir işletim sisteminden kurtulmalısın.
yakupcayan Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 399 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #3 Hmzy dedi: Update sadece güvenlik güncellemeleri içeriyor. Bence en kısa sürede windows 7 gibi eski bir işletim sisteminden kurtulmalısın. Genişletmek için tıkla... Size katılıyorum ama bazılarının ben de dahil olmak üzere en stabil çalıştırdığı sistem windows 7. Silinen üye dedi: Windows 7 Update ile ilgili sorum olacak. Azerbaycan'da internet zayıf update kapatsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows Update ben de kapalı. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım sadece güncellemeleri almıyorsunuz o kadar.
Hmzy dedi: Update sadece güvenlik güncellemeleri içeriyor. Bence en kısa sürede windows 7 gibi eski bir işletim sisteminden kurtulmalısın. Genişletmek için tıkla... Size katılıyorum ama bazılarının ben de dahil olmak üzere en stabil çalıştırdığı sistem windows 7. Silinen üye dedi: Windows 7 Update ile ilgili sorum olacak. Azerbaycan'da internet zayıf update kapatsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows Update ben de kapalı. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım sadece güncellemeleri almıyorsunuz o kadar.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2015 #4 yakupcayan dedi: Size katılıyorum ama bazılarının ben de dahil olmak üzere en stabil çalıştırdığı sistem windows 7. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım da Windows 10'a geçmeden önce aynı cümleyi kurmuştu. Geçtikten sonra Windows 10 oldu.
yakupcayan dedi: Size katılıyorum ama bazılarının ben de dahil olmak üzere en stabil çalıştırdığı sistem windows 7. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım da Windows 10'a geçmeden önce aynı cümleyi kurmuştu. Geçtikten sonra Windows 10 oldu.
yakupcayan Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 399 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2015 #5 Nusret Çakır dedi: Bir arkadaşım da Windows 10'a geçmeden önce aynı cümleyi kurmuştu. Geçtikten sonra Windows 10 oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam denemeden yorum yapmış bulundum, ben de geçtim ve gayet memnunum şuan
Nusret Çakır dedi: Bir arkadaşım da Windows 10'a geçmeden önce aynı cümleyi kurmuştu. Geçtikten sonra Windows 10 oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam denemeden yorum yapmış bulundum, ben de geçtim ve gayet memnunum şuan
ByKusH Hectopat Katılım 22 Ekim 2015 Mesajlar 83 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis Sorumlusu 5 Kasım 2015 #6 Windows 10'u gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz. İlk etapta bir yadırgama olabilir fakat sistem oldukça stabil ve tatmin edici çalışıyor. Vista ve Windows 8' de olan hezimet ile karşılaşmayacağınızı temin ederim.
Windows 10'u gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz. İlk etapta bir yadırgama olabilir fakat sistem oldukça stabil ve tatmin edici çalışıyor. Vista ve Windows 8' de olan hezimet ile karşılaşmayacağınızı temin ederim.