Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 13 Aralık 2020 #1 Merhaba Windows Update yapmaya çalıştığımda böyle bir şey alıyorum şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
The Destroyer Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.384 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 13 Aralık 2020 #2 Emirhanaylanc dedi: Merhaba Windows Update yapmaya çalıştığımda böyle bir şey alıyorum şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 778589 Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye destek kaltığı içindir.
Emirhanaylanc dedi: Merhaba Windows Update yapmaya çalıştığımda böyle bir şey alıyorum şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 778589 Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye destek kaltığı içindir.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Hizmet çalışmadığından Windows Update şu anda güncelleştirmeleri denetleyemiyor Okuyabilirsiniz, hatayı arattığımda bu çıktı. Belki işinize yarar.
Hizmet çalışmadığından Windows Update şu anda güncelleştirmeleri denetleyemiyor Okuyabilirsiniz, hatayı arattığımda bu çıktı. Belki işinize yarar.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 Emirhanaylanc dedi: Ben zaten Update bilgisayar hızlandırmak için yapmak istiyorum ama vazgeçtim bilgisayarımı nasıl hızlandırırım Windows 7. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açar mısınız? Konu ile alakasız mesaj nedeniyle uyarı alabiliriz diye düşünüyorum.
Emirhanaylanc dedi: Ben zaten Update bilgisayar hızlandırmak için yapmak istiyorum ama vazgeçtim bilgisayarımı nasıl hızlandırırım Windows 7. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açar mısınız? Konu ile alakasız mesaj nedeniyle uyarı alabiliriz diye düşünüyorum.
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #6 Windows 10 kurun.
DeadLyBro Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #7 Emirhanaylanc dedi: Merhaba Windows Update yapmaya çalıştığımda böyle bir şey alıyorum şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 778589 Genişletmek için tıkla... Çalıştıra(Win + R) services.msc yazın Hizmetler açılacaktır yeniden başlattığınızda tekrar böyle yaparsa hizmetlerden Windows Update'i açın (otomatik olsun).
Emirhanaylanc dedi: Merhaba Windows Update yapmaya çalıştığımda böyle bir şey alıyorum şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 778589 Genişletmek için tıkla... Çalıştıra(Win + R) services.msc yazın Hizmetler açılacaktır yeniden başlattığınızda tekrar böyle yaparsa hizmetlerden Windows Update'i açın (otomatik olsun).