Windows 7 Update'i açmak sistemi yavaşlatır mı?

Makaleler
5
Merhaba. Uzun zamandır Windows Update'i acmiyordum ve açtığım da muhtemelen son güncelleme gelecek. Peki güncelleme yaparsam Windows yavaşlatabilir mı? Daha güvenli olacağını biliyorum..

Merhaba. Uzun zamandır Windows Update'i acmiyordum ve açtığım da muhtemelen son güncelleme gelecek. Peki güncelleme yaparsam Windows yavaşlatabilir mı? Daha güvenli olacağını biliyorum.

Windows 7 Microsoft tarafından desteği bitmiş bir işletim sistemi. Windows Update'i açarsanız muhtemelen destek bitmeden önceki son güncelleştirmeleri yüklersiniz.

Merhaba. Uzun zamandır Windows Update'i acmiyordum ve açtığım da muhtemelen son güncelleme gelecek. Peki güncelleme yaparsam Windows yavaşlatabilir mı? Daha güvenli olacağını biliyorum..
Forumdaki diğer arkadaşlar muhtemelen katılmayacaklar ki herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok. Ben Windows Update güncellemelerini yapmaya başladığımda bilgisayarım stabilitesini kaybetti ve çok fazla hata almaya başladım. Birkaç defa format attıktan sonra Windows Update'lerini yapmamaya karar verdim ve sistemim stabil hale geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı