Windows 7 USB Boot edilince "Windows could not load device compatibility data" hatası

Cizmelikedi

Hectopat
Ben Windows 7'den Windows 10 yapmıştım fakat pişman oldum çünkü her oyun hata vermeye başladı. ben de Windows 7'ye tekrar dönmek istedim. indirdim ISO'yu, taktım, açtım ve Install Now dedim ama şöyle hata aldım: "Windows could not load device compatibility data. Error code: 0x5"

YouTube'a yazıyorum çıkmıyor. Bir kişi çözümünü atmış onu da anlamıyorum. Garip yerlere giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncellemesi yaptıysanız veya donanıma yeni bir parça eklediyseniz onu çıkarın. Windows 7 ile uyumsuzluk oluşmuş. Eğer uyumsuzluk yapacak bir parçanız yoksa ISO bozuk.

BIOS güncellemesi yaptıysanız veya donanıma yeni bir parça eklediyseniz onu çıkarın. Windows 7 ile uyumsuzluk oluşmuş. Eğer uyumsuzluk yapacak bir parçanız yoksa ISO bozuk.

Kanka peki nereden indireceğim Google'dan ISO indirdim oda hata verdi ne uyumsuz ben donanıma bir parça eklemedim sadece Microsoft'un kendi sitesinden Windows 7 iken windown 10 indirdim yaptım ne olur yardım et kanka

Kanka peki nereden indireceğim Google'dan ISO indirdim oda hata verdi ne uyumsuz ben donanıma bir parça eklemedim sadece Microsoft'un kendi sitesinden Windows 7 iken windown 10 indirdim yaptım ne olur yardım et kanka
Bios güncellemesi yaptıysanız win 7 uyumlu olmayan bir bios yüklemiş olabilirsiniz. Böyle bir durum yoksa windows 8.1 single language iso indirin. Windowsun orijinal sitesinden indirin ve rufus ile kurulum yapın. Böyle çözülecektir diye düşünüyorum dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı