Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.561 Çözümler 13 4 Haziran 2018 #1 USB'ye yazıyorum Rufus ile olmuyor, Windows 7 USB Tool ile şöyle bir hata alıyorum. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2018
USB'ye yazıyorum Rufus ile olmuyor, Windows 7 USB Tool ile şöyle bir hata alıyorum. Yardım edin lütfen.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 4 Haziran 2018 #2 Diskin başka bir uygulama tarafından kullanıldığını söylüyor. Büyük ihtimalle Rufus'u açık bıraktınız altta, kapatıp öyle deneyin.
Diskin başka bir uygulama tarafından kullanıldığını söylüyor. Büyük ihtimalle Rufus'u açık bıraktınız altta, kapatıp öyle deneyin.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.561 Çözümler 13 4 Haziran 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Diskin başka bir uygulama tarafından kullanıldığını söylüyor. Büyük ihtimalle Rufus'u açık bıraktınız altta, kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Rufus çalışmıyor arkaplanda. Rufus ile yapınca başıma gelen şey şu: Windows 10 logosu çıkıyor ama çok uzun süre bekletiyor. Son düzenleme: 5 Haziran 2018
Bayram Şenakar dedi: Diskin başka bir uygulama tarafından kullanıldığını söylüyor. Büyük ihtimalle Rufus'u açık bıraktınız altta, kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Rufus çalışmıyor arkaplanda. Rufus ile yapınca başıma gelen şey şu: Windows 10 logosu çıkıyor ama çok uzun süre bekletiyor.