esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #11 Kanka bellek algılamıyor nasıl geçeyim tanrı güç mü versin? Leon Dayı dedi: Bunu size net şekilde söylemem. BIOS menüleri farklı olabilir. İsterseniz ekran görüntüsü yollayın sizin için araştırayım. Genişletmek için tıkla... Hocam buldum da hata veriyor.
Kanka bellek algılamıyor nasıl geçeyim tanrı güç mü versin? Leon Dayı dedi: Bunu size net şekilde söylemem. BIOS menüleri farklı olabilir. İsterseniz ekran görüntüsü yollayın sizin için araştırayım. Genişletmek için tıkla... Hocam buldum da hata veriyor.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.497 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 6 Ağustos 2022 #12 esyal21 dedi: Kanka bellek algılamıyor nasıl geçeyim tanrı güç mü versin? Hocam buldum da hata veriyor.Eki Görüntüle 1476366 Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin.
esyal21 dedi: Kanka bellek algılamıyor nasıl geçeyim tanrı güç mü versin? Hocam buldum da hata veriyor.Eki Görüntüle 1476366 Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #13 Aynı hatayı tekrar alıyorum. Leon Dayı dedi: Leon Dayı dedi: BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Aynı hatayı tekrar alıyorum. Leon Dayı dedi: Leon Dayı dedi: BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot seçeneğini kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.497 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 6 Ağustos 2022 #14 esyal21 dedi: Aynı hatayı tekrar alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki videoda bulunan adımları deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
esyal21 dedi: Aynı hatayı tekrar alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki videoda bulunan adımları deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #15 Leon Dayı dedi: Aşağıdaki videoda bulunan adımları deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hala kendi kendine tekrar onarım yapmaya çalışıyor açamıyorum bilgisayarı.
Leon Dayı dedi: Aşağıdaki videoda bulunan adımları deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hala kendi kendine tekrar onarım yapmaya çalışıyor açamıyorum bilgisayarı.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.497 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 6 Ağustos 2022 #16 esyal21 dedi: Hala kendi kendine tekrar onarım yapmaya çalışıyor açamıyorum bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... USB'yi takmadan önce PC açılmıyor mu?
esyal21 dedi: Hala kendi kendine tekrar onarım yapmaya çalışıyor açamıyorum bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... USB'yi takmadan önce PC açılmıyor mu?
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #17 Leon Dayı dedi: USB'yi takmadan önce PC açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Usb yi takmadanda açılıyor ama Hocam direk aynı sayfaya atıyor yani direk açamıyorum zorla oraya atıyor.
Leon Dayı dedi: USB'yi takmadan önce PC açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Usb yi takmadanda açılıyor ama Hocam direk aynı sayfaya atıyor yani direk açamıyorum zorla oraya atıyor.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.497 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 6 Ağustos 2022 #18 esyal21 dedi: USB'yi takmadanda açılıyor ama Hocam direk aynı sayfaya atıyor yani direk açamıyorum zorla oraya atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elimden başka bir şey gelmiyor. Tüm adımları denedik neredeyse sorunu bulamadım. @Prime777 ve @489798 size yardımcı olacaktır.
esyal21 dedi: USB'yi takmadanda açılıyor ama Hocam direk aynı sayfaya atıyor yani direk açamıyorum zorla oraya atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elimden başka bir şey gelmiyor. Tüm adımları denedik neredeyse sorunu bulamadım. @Prime777 ve @489798 size yardımcı olacaktır.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 6 Ağustos 2022 #19 Windows 7'yi bırakalı çok oldu hocam ancak başlangıç dosyaları hasar görmüş olabilir. winload.efi dosyası Windows'u başlatmaya yariyor diye biliyorum. Yanlışta olabilirim @Recep Baltaş abi öyle degil mi?
Windows 7'yi bırakalı çok oldu hocam ancak başlangıç dosyaları hasar görmüş olabilir. winload.efi dosyası Windows'u başlatmaya yariyor diye biliyorum. Yanlışta olabilirim @Recep Baltaş abi öyle degil mi?
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #20 Windows dosyaları zarar görmüş olabilir bir Windows 7 format DVD/USB'si ile Windows 7'yi onarmayı deneyebilirsiniz.
Windows dosyaları zarar görmüş olabilir bir Windows 7 format DVD/USB'si ile Windows 7'yi onarmayı deneyebilirsiniz.