E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar belleğime 5GB'lik dosyayı aktaramıyorum (Windows 7 Home Premium ISO) ama belleğimde 25GB'lik boş yer var. Bunun nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Arkadaşlar belleğime 5GB'lik dosyayı aktaramıyorum (Windows 7 Home Premium ISO) ama belleğimde 25GB'lik boş yer var. Bunun nedeni nedir?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 5 Ocak 2021 #2 Ne hatası veriyor?
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 TeknoHe dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Hata verdiğini söylemedim ki dosyanın boyutunun büyük olduğunu söylüyor ama benim belleğim onu kaldırabilir.
TeknoHe dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Hata verdiğini söylemedim ki dosyanın boyutunun büyük olduğunu söylüyor ama benim belleğim onu kaldırabilir.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Ocak 2021 #4 eym9 dedi: Hata verdiğini söylemedim ki dosyanın boyutunun büyük olduğunu söylüyor ama benim belleğim onu kaldırabilir. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim hiçbir şey olmuyor mu? Dolu mu diyor? Olayın ekran görüntüsünü atar mısınız? Rufus ile kurmayı deneyin.
eym9 dedi: Hata verdiğini söylemedim ki dosyanın boyutunun büyük olduğunu söylüyor ama benim belleğim onu kaldırabilir. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim hiçbir şey olmuyor mu? Dolu mu diyor? Olayın ekran görüntüsünü atar mısınız? Rufus ile kurmayı deneyin.
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 TeknoHe dedi: Demek istediğim hiçbir şey olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır boyutu küçük olanlar aktarılıyor. TeknoHe dedi: Dolu mu diyor? Genişletmek için tıkla... Bunu demiyor dediğim gibi yeterince depolama var
TeknoHe dedi: Demek istediğim hiçbir şey olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır boyutu küçük olanlar aktarılıyor. TeknoHe dedi: Dolu mu diyor? Genişletmek için tıkla... Bunu demiyor dediğim gibi yeterince depolama var
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Ocak 2021 #6 eym9 dedi: Hayır boyutu küçük olanlar aktarılıyor. Bunu demiyor dediğim gibi yeterince depolama var. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eym9 dedi: Hayır boyutu küçük olanlar aktarılıyor. Bunu demiyor dediğim gibi yeterince depolama var. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 TeknoHe dedi: Rufus ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde Rufus bellek yok elimdeki bellek SanDisk
TeknoHe dedi: Rufus ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde Rufus bellek yok elimdeki bellek SanDisk
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Ocak 2021 #8 eym9 dedi: Elimde Rufus bellek yok elimdeki bellek SanDisk. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir USB bellek olması yeterli. Videodaki adımları uygulayın.
eym9 dedi: Elimde Rufus bellek yok elimdeki bellek SanDisk. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir USB bellek olması yeterli. Videodaki adımları uygulayın.
E eym9 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #9 TeknoHe dedi: Herhangi bir USB bellek olması yeterli. Videodaki adımları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim.
TeknoHe dedi: Herhangi bir USB bellek olması yeterli. Videodaki adımları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim.