Nykspo Kilopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 79 20 Ekim 2014 #11 şimdi uyku modu geldi benim nvidia ekran kartım bozuk o yüzden olabilir mi ?
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #12 Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Ne yaptınız da geldi? Ekran kartının arızası ne? Olabilir. Uyku modu konusunda çok bilgim yok. Olabilcekleri önerdim zaten.
Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Ne yaptınız da geldi? Ekran kartının arızası ne? Olabilir. Uyku modu konusunda çok bilgim yok. Olabilcekleri önerdim zaten.
Nykspo Kilopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 79 20 Ekim 2014 #13 ekran kartım yandı şuan onboard ekran kartını kullanıyorum güncelleştirmelerin hepsini yükledim kapattım yeniden başlattım
ekran kartım yandı şuan onboard ekran kartını kullanıyorum güncelleştirmelerin hepsini yükledim kapattım yeniden başlattım
Meraklı Tecnhopat Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #14 Konu Başlığını [ÇÖZÜLDÜ] Yapabilirsin
Nykspo Kilopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 79 20 Ekim 2014 #15 Meraklı Tecnhopat dedi: Konu Başlığını [ÇÖZÜLDÜ] Yapabilirsin Genişletmek için tıkla... biraz cahilliğime verin nasıl yapılacağını bilmiyorum
Meraklı Tecnhopat dedi: Konu Başlığını [ÇÖZÜLDÜ] Yapabilirsin Genişletmek için tıkla... biraz cahilliğime verin nasıl yapılacağını bilmiyorum