Y yunustc4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Selam, bilgisayarım Windows 7 olduğu için bazı video edit programları kurarken sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden bedava edit programı arıyorum ama pek bir şey bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Not: Windows 7 için uygun olacak bedava olacak
Selam, bilgisayarım Windows 7 olduğu için bazı video edit programları kurarken sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden bedava edit programı arıyorum ama pek bir şey bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Not: Windows 7 için uygun olacak bedava olacak
iJoseph0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 196 Çözümler 3 Yer Türkiye, Ankara 29 Ocak 2023 #2 Bunu deneyebilirsin hocam kullanımı kolay ve ücretsiz.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 30 Ocak 2023 #3 Profesyonel veya yarı profesyonel işler yapacaksan DaVinci Resolve'u, Giriş seviyesi veya amatör işler yapacaksan da CapCut'ı öneririm.
Profesyonel veya yarı profesyonel işler yapacaksan DaVinci Resolve'u, Giriş seviyesi veya amatör işler yapacaksan da CapCut'ı öneririm.