Windows 7 Valorant " van 1067" hatası

Yer
Kastamonu
28 Aralık 2022'den beridir Valorant'ta van 1067 hatası alıyordum. Arkadaşlar tükendim artık, çaresi yok mudur bunun?
Windows 7`de ne yaparsam yapayım bir türlü yapamadım şu van 1067 hatasını.
- Hizmetlerden vgc`yi açtım olmadı, otomatik yaptım olmadı... CMD'den birkaç ayar yaptım olmadı
-Sanırım oyun beni istemiyor gibi...
-Ticket attım ve sallayıp geçtiler... Çözümleri Windows 11 için veriyorlar ama ben Windows 7'yim...
-Acaba hesabımla ilgili bir problem mi var da 1067 veriyor?
-Oyunu 4 defa yükledim ama fayda verse de ertesi günleri hata pat ekrana geliyordu...
-Arkadaşlar iç çekmekten bıktım artık... Neden oynayamıyorum bu oyunu? Windows 10 Pro yaptım fakat kasıyordu fena bir şekilde.
Arkadaşlar olmaz ise Valorant kariyerime son vereceğim ...
Saygılarımla.
Vesselam...

maalesef üzülerek ki sistem güncellemeniz gerekli bu zor zamanda zor ama parçanızı satın ve biraz birikim yapın indirim kovalayın yavaş yavaş sisteminizi dizmenizi öneririm

Yolu yok sistemini geliştirmen gerek ve gaming için Windows 7 kötü bir seçenek.

Merhaba Valorant topluluğunu korkutan yepyeni bir hata kodu mevcut: van 1067. Bu hata kodu Windows 11‘e geçiş yapan birçok oyuncunun karşılaştığı çok yeni bir koddur. Windows 11'de Valorant'ı çalıştırmak isteyen oyuncular aşağıdaki bağlantı hatasını alıyor ve oyuna devam edemiyor:

hata kodu van 1067 nedir?​

Daha önce de belirttiğim gibi, van 1067 hata kodu, kullanıcıların Windows işletim sistemini 10'dan 11'e yükselttikten sonra ortaya çıkan nispeten yeni bir hatadır. Sorun, işletim sisteminizin BIOS ayarlarından veya hizmetler bölümündeki vgs hizmetinden kaynaklanmaktadır.

Van 1067 hatası genellikle, güvenli önyükleme ve TPM 2.0 etkinleştirilmemişse veya düzgün çalışmıyorsa meydana gelir. Bu iki bileşen de Windows 11 kullanıcılarının güvenlik tehditlerinden korunması için çok önemlidir.

Aşağıda van 1067 hatasını nasıl düzeltebileceğinizi iki farklı yöntem ile anlattım. Umuyorum ki sorununuz çözülür.

van 1067 hatası çözümü​

Hatanın kaynağı net bir şekilde belli olmadığı için aşağıda iki farklı çözüm yöntemini deneyerek, deneme yanılma yoluyla sorunu çözmeniz gerekiyor.

yöntem 1: TPM 2.0 ve güvenli önyüklemeyi etkinleştirme​

1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılışta BIOS tuşuna (genellikle F2 veya F10) basarak BIOS ayarlarına girin.
  2. Yön tuşlarıyla Security sekmesine gelin. Ardından bu sekmede TPM seçeneğini bulun ve enable yapın.

3. Ardından yine bu sekmede yer alan Secure Boot seçeneğini bulun ve enable yapın.

4. Değişiklikleri kaydetmek ve BIOS'tan çıkmak için F10 tuşuna basın.
  5. Bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Daha sonra Valorant'ı başlatın ve muhtemelen bir daha aynı sorunla karşılaşmayacaksınız.

yöntem 2: “vgc” hizmetini yeniden başlatma​

1. arama çubuğuna tıklayın ve hizmetler yazın. Sonuçlarda ilgili ögeye tıklayın.

2. Açılan pencerede hizmetler arasından vgc hizmetini bulun ve üzerine çift tıklayın.

3. Başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın.
  4. Hizmet durumu bölümündeki başlat butonuna tıklayın.
  5. Değişiklikleri kaydetmek için tamam butonuna tıklayın ve hizmetler penceresini kapatın.

6. Şimdi Valorant‘ı çalıştırın, sorun çözülecektir.
Eğer ki sorununuz çözülmediyse veya tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorsanız bu videoyu izleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saygılarımla @Bon Apetito

Windows 8.1 Home kurup Valorantı kurduktan sonra yeniden başlattığınızda normal bir şekilde açılması gerekiyor. Açılmıyorsa bile Vanguardı kaldırıp tekrardan kurdurun. Windows 7 günümüz için desteksiz Windows 10 ise benim gözümde eski sistem düşmanıdır.

Buradan İndirebilirsniz Hespi Orijinaldir Hash Değerlerini de Kontrol edebilirsiniz.

Windows 7

Üzgünüm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım Windows 7 desteği sonlandığı için bunun hakkında elimde farklı bir gilgi yok.
Ama sorun çözme yöntemleri aynı deneyebilirsiniz isterseniz.

Hocam Windows 8.1'e geçsem olur mu? Windows 10 fazla RAM kullanıyor. Windows 7 ile aynı ya da düşük RAM kullanmasını istiyorum, eğer olursa deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…