R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar. İki tane bilgisayarım var birinci bilgisayarımda Windows 8.1.1 var ikincisinde de Windows 7 olmasını istiyorum ama bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Msconfig ile sanırım bu işlem aluyor ama nasıl resimli anlatma var mı?
Arkadaşlar. İki tane bilgisayarım var birinci bilgisayarımda Windows 8.1.1 var ikincisinde de Windows 7 olmasını istiyorum ama bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Msconfig ile sanırım bu işlem aluyor ama nasıl resimli anlatma var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Ekim 2014 #2 MSconfig ile alakası yok. Önce 7 kur, sonra 8.1 kur ve Windows zaten kendisi dual boot menüsünü karşına çıkaracak.
MSconfig ile alakası yok. Önce 7 kur, sonra 8.1 kur ve Windows zaten kendisi dual boot menüsünü karşına çıkaracak.