Windows 7 ve 8.1 mavi ekran hatası

Cnegzo

Kilopat
Merhabalar. Windows 8.1 geçtim fakat oyunlarda mavi ekran hataları devam ediyor. Bazen ise farklı oyunlarda aynı şekilde oyundan atıyor ve tekrar bağlan seçeneği çıkıyor. Yeni ram aldım düzelme olmadı. İşlemci temizliği- termal macun yapıldı. HDD kullanıyordum SSD aldım düzelmedi. Minidump dosyasını paylaşacaktım fakat klasör boş. Olay günlüğü kaydedicisi ayarlarına göre dolu olması gerekiyor ayarlar düzgün ama klasör boş. MEMORY.DMP adlı bir dosya mevcut o da 600 Mb boyutunda. Bu dosyayı direk dosya.co atmalı mıyım yoksa işlevi yok mu? veya sıkıştırıp mı atmalıyım? 24 saatte önemli 6, hata 25, uyarı 6, bilgi 424, denetleme başarısı ise 361 adet göstermekte olay günlüğü kaydedicisinde. Kernel-Power, DeviceSetup, Defrag, Store-Licensing, CAPI2, Application Error, BugCheck, Service Control, DistributedCOM, Bits-Client, Schannel, gibi hatalar göstermekte olay günlüğü kaydedicisi. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Neyi sıkıştırdığınızın farkında mısınız? Kısayol ile ne yapacağız biz?

Tekrar merhaba. Bilgisayara temiz bir format attım ondan sonra minidump klasörü dolmaya başladı. Sanırım 2 ya da 3 kez daha mavi ekran hatası aldım ve minidump klasörünü dosya.co sitesine yükledim. Umarım doğru olmuştur.

Dolmaya başladı diyorsunuz ama bir tane dosya vermişsiniz.
Tercent Emülatör kaldırın, DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü kurun.

Üst üste yazıyor sanırım baktığımda en son aldığım mavi ekranın saat ve dakikası vardı. Başlangıç ve kurtarma bölümünde varolan dosyanın üzerine yaz tikini kaldırıp bir de öyle deneyeyim.
Anakart driver win 8.1 ve win 10 chipset- onboard gözükmediği için windows 8 seçip driver indirip kurdum bununla bir alakası olur mu bilemiyorum.
Tencent emülatörünün zararı ne ki? Pubg Mobile oynamak için herkesin kurduğu bir program.
GPU driver güncel olanı seçip kurdum bilgisayara yani DDU ile kaldırsam bile tekrar aynı şeyi yükleyeceğim baktım çünkü aynı sürücüyü indiriyor. Bu konuda sürücüye nasıl ulaşabilirim acaba? teşekkürler ilgi alakanız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı