S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben PC'ye iki işletim sistemi kurmak istiyorum. Win 7 ve Win xp. Hangisini önce kurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben PC'ye iki işletim sistemi kurmak istiyorum. Win 7 ve Win xp. Hangisini önce kurmalıyım?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2015 #2 İki işletim sistemini kullanmanı tavsiye etmem. İlla iki işletim sistemi kullanacaksan sana tavsiyem Windows 10 ile Mac OS X olacaktır.
İki işletim sistemini kullanmanı tavsiye etmem. İlla iki işletim sistemi kullanacaksan sana tavsiyem Windows 10 ile Mac OS X olacaktır.
D deepdark0 Ziyaretçi 16 Ağustos 2015 #3 Burada anlatmış. Ama Windows 7 falan kurmanı önermem. Windows 8.1 ve Windows 10 kullanabilirsin. Veya sanal makineye kurabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada anlatmış. Ama Windows 7 falan kurmanı önermem. Windows 8.1 ve Windows 10 kullanabilirsin. Veya sanal makineye kurabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.787 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #4 Önce XP kurulacak, ardından W7 XP'nin içinden kurulacak.