Windows 7 Virüs Bulaştı ve Başlat Kısmındaki Programlar Gözükmüyor

255658

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yakın bir süreçte bilgisayarıma virüs girmişti ve temizledim ancak başlat menümü açtığımda çıkan programların hepsi gitmiş yani bomboş gözüküyor. Yeni program ekleyince geliyor ama yeniden başlattıktan sonra o da siliniyor bir şekilde.

Sonrasında arkadaşlar başlat seçeneklerin özelliklerini açıp bu ayarı kapatmış olabilirim diye düşündüm ve gördüm orada özelliği kapatmış, virüs sanırsam. Ve o checkbox ise disable yani pasif durumu getirilmiş hiçbir şekilde değiştiremiyorum.

[GÖRSELLER]

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunumuz virsulerini formatlamadan temizlemek imkansiz gibi silebilirsin ama kendini saklıyor tekrar aciga cikiyor sana tavsiyem onemli belgeleri fln bulut depoya fln yukle temiz bir format at sonra bu sekilde cozumlerin hep gecici olur

Gunumuz virsulerini formatlamadan temizlemek imkansiz gibi silebilirsin ama kendini saklıyor tekrar aciga cikiyor sana tavsiyem onemli belgeleri fln bulut depoya fln yukle temiz bir format at sonra bu sekilde cozumlerin hep gecici olur
Hocam aslında virüsle benim bir sıkıntım yok yeter ki bilgisayarla ilgili bir sorun oluşturmasın.
Zaten bunu fark etmem bilgisayarımda durduk yere kasmaların başlamasıydı şu an temizledim ve gayette güzel duruyor ama dediğinizde haklısınız.Bazı virüslerde de sadece format çözüm olmuyor bios'a kadar işleyen virüsler var rootkit gibi

Şu an benim önceliğim hocam bu aldığım hatayı düzeltmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…